Sport

Ionel Ganea, reacție surprinzătoare după scandalul de la naționala de hochei: „Ne merităm soarta! Tanczos Barna nu a greșit cu nimic. Cinste și respect pentru Viktor Orban!” Exclusiv

Ionel Ganea a comentat în exclusivitate pentru FANATIK scandalul uriaș de la Campionatul Mondial de Hochei, unde jucătorii României au intonat imnul Ținutului Secuiesc la meciul cu Ungaria.
09.05.2022 | 18:42
Ionel Ganea reactie surprinzatoare dupa scandalul de la nationala de hochei Ne meritam soarta Tanczos Barna nu a gresit cu nimic Cinste si respect pentru Viktor Orban Exclusiv
Ionel Ganea consideră că singurii vinovați în scandalul de la naționala de hochei a României sunt decidenții politici. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător al echipei naționale de fotbal Ionel Ganea a comentat în exclusivitate pentru FANATIK, despre scandalul de la naționala României de hochei, după ce jucătorii au intonat imnul Ținului Secuiesc la meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial.

Ionel Ganea, reacție dură la adresa celor care conduc România și salută politica lui Viktor Orban

Ionel Ganea a lansat un atac extrem de acid în FANATIK la adresa celor care conduc România și destinele sportului românesc și consideră că singurii vinovați sunt decidenții politici: „Ce să le facem? Tanczos Barna e prietenul meu. Ce să faci dacă e de acolo din zonă? Eu știu ce s-a întâmplat, dar problema e tot la noi, nu? De ce nu sunt echipe de hochei în toate zonele țării? Aria de selecție ar fi mai extinsă. Lucrurile sunt foarte simple! 

ADVERTISEMENT

Toți politicienii ăștia care se dau mari români să aloce buget și să îl mărească pentru a se face și alte baze sportive de hochei: Constanța, Timișoara, Cluj, Craiova și așa mai departe. Să dea drumul la bani! De ce să îi suspenzi dacă oamenii ăia sunt toți de etnie maghiară?”.

Născut în Ardeal, la Făgăraș, județul Brașov, Ionel Ganea înțelege foarte bine minoritatea maghiară din România: „Reprezintă România pentru că în Ungaria nu au loc! Pe cine să selectezi? Antrenorul de ce naționalitate e? Despre ce vorbim? El e ministrul mediului, dar el tot acolo trăiește și acolo a fost crescut. Oficial face parte din comunitatea maghiară. Nu cred că a greșit cu nimic din punctul meu de vedere. Oameni buni, banii la ei vin din Ungaria de ani de zile! Și atunci?”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea îl ridică în slăvi pe Viktor Orban: „Multă cinste și respect! Suntem conduși de o minoritate de-asta nonprofit”

Ionel Ganea îl apreciază enorm pe Viktor Orban și îl dă exemplu pentru politica naționalistă pe care a impus-o în Ungaria: „Niște oameni deștepți. Orban e un om foarte deștept! Stimă și respect pentru el! Își apară țara și menține tradiția lor maghiară! Repet, cinste și respect pentru Orban! Și vreau să îți mai zic ceva. Suntem conduși de o minoritate de asta nonprofit! Nicăieri în lume nu există așa ceva! Mă refer la clasa politică. Iar atunci e simplu: ne merităm soarta. 

Dacă vouă nu vi se pare normal ce s-a întâmplat, mie mi se pare! Nu am de ce să mă iau de niște oameni care sunt crescuți și plătiți din alte părți. Nouă să ne fie rușine că nu ne mai apărăm țara și tradiția românească! 

ADVERTISEMENT

Dacă te duci oriunde, în Bulgaria, în Croația, în Turcia, în Grecia sau în Serbia, toată lumea își promovează tradițiile. În România dacă vreau să mănânc grecesc, mănânc fără probleme! Dacă vreau să mănânc în Grecia românesc, nu mănânc! Dacă vreau să mănânc mâncare grecească în Germania, o să mânănc și acolo. Dar dacă vreau să mănânc mâncare românească în Germania sau Italia nu găsesc!”.

Ionel Ganea, dezvăluiri despre Viktor Orban: „Ne-a cumpărat o mare parte din terenurile din zona Ardealului!”

Viktor Orban a investit masiv în infrastructura și sport în zonele din Ardeal, ocupate de maghiari, de la Oradea, la Cluj, Sfântu Gheorghe sau Miercurea Ciuc: „Felicitări lui Orban și jos pălăria! Ne-a cumpărat o mare parte din terenurile din zona Ardealului. Și la Cluj, la Oradea și de ani de zile face asta. Nu doar la graniță, în multe părți! Ne dau lecții la sport. Stimă și respect pentru Viktor Orban. Îl apreciez foarte mult pentru că e un om care știe ce vrea de la țara lui. Încet-încet a investit pe toate ramurile”.

ADVERTISEMENT

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat recent un parteneriat în sport între Guvernul României și cel al Ungariei, iar Ionel Ganea l-a atacat pe campionul paralimpic: „Nu trebuie să mănânce și Novak? Nu trebuie să trăiască și el? Mi se pare normal!? Foarte bine fac dacă dormim pe noi și le permitem.

Ce să mai apari în România? Ce ne mai aparține nouă? Lukoil, ENEL, Bricostore, Kaufland, Lidl, ce să mai aperi în România? Toate terenurile agricole sunt la străini. Asta e, ne merităm soarta. Doamne-ajută și sănătate”, a declarat Ionel Ganea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT