Fotbal intern

Ionel Ganea sare în apărarea lui Cosmin Contra înainte de Spania – România: ”Aş vrea să rămână, se pricepe la fotbal”

18.11.2019 | 21:34
Ionel Ganea sare in apararea lui Cosmin Contra inainte de Spania  Romania As vrea sa ramana se pricepe la fotbal
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionel Ganea sare în apărarea selecționerului Cosmin Contra înainte de meciul Spania – România, din ultima etapă a Grupei F a păreliminariilor Campionatului European din 2020. În schimb, fostul atacant a lansat o serie de acuze la adresa jucătorilor de la prima reprezentativă, cel mai criticat fiind mijlocașul Nicolae Stanciu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 8,00 este cota pentru “primul gol se marchează între minutele 46-60” la Spania – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea sare în apărarea lui Cosmin Contra înainte de Spania – România: ”Nu i-aş mai pune obiectiv”

”Toată lumea îl împuşcă pe Cosmin! Aş vrea să rămână, se pricepe la fotbal. Poate se trezeşte şi el şi va pregăti viitorul. Bagă, mă, tineri, măcar pierzi aşa cu tineri, şi nu i-aş mai pune obiectiv, l-aş lăsa să construiască o echipă. Dacă nu rămâne el, aş vedea unul dintre Gică Hagi şi Dan Petrescu, oameni care au făcut performanţe”, a spus Ionel Ganea în apărarea lui Cosmin Contra înaintea meciului Spania – România.

”La noi şi calul aleargă, dar nu dă lapte! Stanciu, când vine la echipa naţională, nu are realizări! E format în România, s-a lansat din România, de ce nu-şi ia altă cetăţenie? Eu dacă eram selecţioner, Stanciu nu era în primii 18! Măcar să tacă din gură, în locul lor nu mai dădeam interviuri de ruşine”, a mai declarat fostul internațional la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui să ardă pământul când joacă”

”Şi Keşeru, la fel, joacă bine la club, vine la naţională nu face nimic. Stanciu joacă în Liga Campionilor, Deac joacă în Europa League, este campion al României, ar trebui să ardă pământul când joacă, dar nu se vede nimic, unde-i dorinţa aia când pui tricoul naţionalei şi îţi cântă imnul? Păi, mie mi se zbârlea părul”, a încheiat Ionel Ganea tirada la adresa tricolorilor.

Partida  Spania – România, din ultima etapă a Grupei F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020, se va disputa de la ora 21:45, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Pentru acest joc, selecționerul Cosmin Contra a decis să schimbe aproape jumătate de echipă față de întâlnirea cu Suedia.

ADVERTISEMENT