Război în Liga 1! Ganea l-a dat afară, jucătorul îl acuză: “Şi-a luat prima de obiectiv, pe noi ne-a păcălit!”

UPDATE / Raul Ciupe, cel care a fost căpitanul Universităţii Cluj, a explicat pentru FANATIK de ce el şi ceilalţi şase jucători au fost daţi afară de la club de Ionel Ganea....
09.09.2013 | 17:16
Razboi in Liga 1 Ganea la dat afara jucatorul il acuza Sia luat prima de obiectiv pe noi nea pacalit
ADVERTISEMENT

UPDATE / Raul Ciupe, cel care a fost căpitanul Universităţii Cluj, a explicat pentru FANATIK de ce el şi ceilalţi şase jucători au fost daţi afară de la club de Ionel Ganea.

”Eu nu am semnat nimic, vineri am primit prin curierat un plic în care am fost anunţat că s-a renunţat la serviciile mele. Au reziliat contractul unilateral, ceea ce reprezintă un abuz. Cazurile Mera şi Cristocea au fost identice şi au cîştigat fără probleme pentru că TAS-ul şi comisiile nu stau la discuţii cînd ţi se ia dreptul la muncă! Nu ştiu de ce am fost daţi afară, nu am primit explicaţii, dar am auzit că ne-au dat afară pentru că ne-am fi cerut prima de obiectiv din sezonul trecut. L-am rugat pe Ganea să vorbească în numele nostru cu conducerea despre bani, el spunea mereu că va transmite mai departe, dar nu se întîmpla nimic. Am aflat ulterior că el şi-a încasat prima, de 50.000 de euro, dar nu ne-a spus şi nouă că el şi-a luat banii ca să ştim să nu mai discutăm cu el despre primă şi să mergem direct la conducere! Ne-a păcălit. Noi, jucătorii, trebuia să încasăm între 10.000 de euro şi 15.000 de euro, în funcţie de cît a jucat fiecare”, a spus Ciupe. 

ADVERTISEMENT

Ciupe a vorbit şi despre problemele din vestiar dintre jucători şi Ionel Ganea. E adevărat că antrenorul i-a agresat fizic pe jucători? ”Pe noi, ăştia de ne-a dat afară, nu! Alţii şi-au spus of-ul!”.

”Cu Sportul m-am judecat timp de şapte luni de am învăţat toate legile, acum mă judec şi cu Universitatea Cluj, o să învăţ cum e şi cu insolvenţa. Văd că în 2013 trebuie să fii avocat ca să joci fotbal! Şi după toate astea vine suporterul în tribună şi spune de ce dau pe lîngă minge. Păi, dacă ai şti ce e în capul lui Ciupe…”, a încheiat fundaşul de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

 

Ionel Ganea a băgat aspiratorul în vestiar după cantonamentul montan de la Poiana Braşov! Antrenorul a renunţat la şapte jucători la presiunile administratorului judiciar, care a invocat salariile prea mari!

Lui Ciupe, Ninu, Adrian Popa II, Săndulescu, Van Dotten, Turcu şi Odiaka le-au fost reziliate contractele. În schimbul lor au fost aduşi trei fotbalişti: portarul slovac Robert Veselovsky (28 de ani), transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK, atacantul Valentin Lemnaru (29 de ani) şi mijlocaşul ceh Emil Rilke (29 de ani), ultima dată la Hansa Rostock.

ADVERTISEMENT

La antrenamentul din această după amiază al ardelenilor, suporterii Universităţii şi-au anunţat prezenţa în număr mare. Fanii vor să discute cu jucătorii în privinţa derby-ului de duminică, împotriva CFR-ului.