Stiri sportive

Ionel Ganea, show la TV: „Zicu seamănă cu Papaiani!” / „Dinamo mai are o singură șansă: 18 echipe” / ”Fiul meu pleacă luna aceasta în Vest!”

Ionel Ganea a făcut show de zile mari la TV, glumind pe seama lui Ianis Zicu, despre care a spus că seamănă cu actorul Sebastian Papaiani,
10.01.2022 | 20:34
Ionel Ganea show la TV Zicu seamana cu Papaiani  Dinamo mai are o singura sansa  18 echipe  Fiul meu pleaca luna aceasta in Vest
Ionel Ganea, show la TV. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Ganezul” a glumit cu Ianis Zicu în cadrul emisiuii „Fotbal Club”, de pe DigiSport, amintindu-și de perioada în care împărțeau vestiarul la Dinamo.

Totodată, Ionel Ganea a vorbit despre situația de la Dinamo, dar și despre un transfer al fiului său la o echipă din Europa, despre care nu a dat mai multe informații.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a făcut show la TV

Ionel Ganea a făcut show la TV încă de când a intrat în direct. Fostul internațional l-a „luat în primire” pe Ianis Zicu, fostul său coleg de la Dinamo, pe care l-a asemănat cu actorul Sebastian Papaiani:

„Zicu seamănă cu Sebastian Papaiani, dar cu completură pe el. Eu aveam o problemă, mă culcam devreme, Ianis era mai tânăr, mai neliniștit”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a vorbit și despre numirea lui Ladislau Boloni într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.

Ionel Ganea nu crede că Dinamo se poate salva de la retrogradare, singura șansă, în opinia „Ganezului”, pentru ca fosta lui echipă să rămână în Casa Pariurilor Liga 1 și de la anul este dacă se va mări numărul echipelor din campionat.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău că Dinamo a ajuns aici din cauza conducătorilor care nu au gestionat bine situația. Niciodată nu m-am gândit la asta. Singura șansă a lui Dinamo este să facă un campionat cu 18 echipe”, a mai spus Ionel Ganea, la DigiSport.

A anunțat transferul lui George Ganea în străinătate

Într-un dialog purtat cu Ion Crăciunescu, Ionel Ganea a dezvăluit că George, fiul său, are o ofertă de la o echipă din Europa și a spus că până la finalul lunii se va concretiza mutarea.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu – George are calități impresionante, dar nu îmi place așa mult, adică nu are agresivitatea ta, parcă nu e mereu conectat la meciuri.

Ionel Ganea – Vă dau în scris că ajunge fotbalist! Până la finalul lunii, o să-l vedeți la un campionat din Europa. Vedem unde. Toate la momentul potrivit. Tot în vest va merge și el. Să vedem dacă merge în Germania, mai sunt și alte țări.

În actualul sezon, George Ganea a marcat două goluri în 13 meciuri jucate pentru Farul în Casa Pariurilor Liga 1.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui George Ganea, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani are George Ganea
ADVERTISEMENT