Fotbal intern

Ionel Ganea și-a adus aminte de incidentul cu arbitrul Dorin Mudura: „Am fost al doilea Ceaușescu!”

30.03.2020 | 11:40
Ionel Ganea sia adus aminte de incidentul cu arbitrul Dorin Mudura Am fost al doilea Ceausescu
Ionel Ganea. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea și-a adus aminte de incidentul cu arbitrul Dorin Mudura și a mărturisit că lumea l-a considerat un „al doilea Ceaușescu”, conform prosport.ro.

Ionel Ganea a rememorat incidentul cu arbitrul Dorin Mudura

În anul 2007, la un meci dintre Poli Timișoara și Rapid București, lumea fotbalului românesc a fost uimită după ce Ionel Ganea l-a strâns de gât pe tușierul Dan Mudura.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului, Ionel Ganea a primit o suspendare de 22 de etape și o amendă de 14.000 de lei, dar Comisia de Disciplină a redus sentinţa la 16 etape după ce jIonel Ganea a făcut apel.

  • 18 meciuri a jucat Ionel Ganea pentru Poli Timișoare, reușind să înscrie 3 goluri

„Eu am fost al doilea Ceaușescu în acel moment”

Ionel Ganea a povestit că s-a simțit stigmatizat de oameni după incidentul cu arbitrul tușier. „Ganezul” consideră că nu trebuia să treacă orintr-un astfel de moment, mai ales pentru că a scris istorie pentru naționala României:

ADVERTISEMENT

„Vă spun sincer, dacă l-ați văzut pe fostul nostru conducător… Eu am fost al doilea Ceaușescu în momentul ăla. Am fost și eu executat tot așa, în direct.

Bine, acum nu mai contează, dar dacă ar avea curajul Mudura să vorbească, să spună ce mi-a zis… M-a amenințat în a doua repriză că mă dă afară și eram și cu spatele la el. M-a și uimit când mi-a zis chestia asta”.

ADVERTISEMENT

„M-a durut modul în care am fost dezapreciat. Am fost crezut un om care nu a făcut nimic pentru România.

Dacă e să facem o comparație între mine și el, eu am pus România pe harta Europei. El ce a făcut? A fost o marionetă care făcea ce se dicta”, a mai spus Ionel Ganea.

ADVERTISEMENT
  • 46 de ani a împlinit Ionel Ganea pe 10 august
  • 19 goluri în 45 de meciuri a înscris Ionel Ganea pentru naționala României
ADVERTISEMENT
Tags: