Fotbal intern

Ionel Ganea şi-a dat demisia de la ACS Poli Timişoara! “Nişte nemernici!”

Autor: Sorin Dumitrescu | 27.07.2018 | 12:41
Ionel Ganea şi-a dat demisia de la ACS Poli Timişoara

Şoc la divizionara secundă ACS Poli Timişoara, antrenorul Ionel Ganea prezentându-şi vineri dimineaţă demisia! Ionel Ganea preluase banca echipei bănăţene, retrogradate în vară din primul eşalon şi se arăta destul de optimist în privinţa şanselor ca echipa să poată reveni în prima ligă la finalul sezonului. Iată însă că vulcanicul tehnician a decis brusc să nu mai continue, cu doar o săptămână înaintea debutului oficial în campionat, programat pe 4 august, la Constanţa, contra Farului.

Motivul deciziei intempestive luate de Ionel Ganea este legat de faptul că oficialii Consiliului Judeţean au interzis echipei accesul la vestiarele stadionului Dan Păltinişanu. ”Acestea nu sunt condiţii de pregătire. Să ne schimbăm în barăci, sau cine ştie pe unde. Suntem bătaia de joc a lor?! Eu aşa nu mai vreau să continui. Cum s-a putut cât echipa a fost în prima ligă și acum nu se mai poate? Asta e situația, din cauza unor nemernici!” – a tunat şi fulgerat la un post de televiziune Ionel Ganea.

Ionel Ganea şi-a dat demisia de la ACS Poli Timişoara! Conducerea clubului făcea promisiuni optimiste

Situaţia la ACS Poli Timişoara nu este una prea optimistă, deşi conducerea clubului a făcut tot felul de promisiuni. Preşedintele clubului, Radu Birlică, a încercat să posteze un mesaj mai optimist pe site-ul oficial al clubului, fiind convins că se vor găsi soluţii pentru remedierea situaţiei. Acum însă, plecarea absolut neaşteptată a lui Ganea complică şi mai mult lucrurile.

Ionel Ganea și-a dat demisia de la ACS Poli Timișoara. Preluase echipa la începutul verii cu obiectivul de a promova
Ionel Ganea și-a dat demisia de la ACS Poli Timișoara. Preluase echipa la începutul verii

“Suntem încrezători ca vom reuși stabilizarea situației financiare, deși va urma o perioadă extrem de grea, fiind obligatoriu ca într-un termen destul de scurt să găsim resursele pentru plata datoriilor către fotbaliști. Administrația actuală a clubului Poli Timișoara își asumă procesul de reconstruire a clubului, în condițiile în care trebuie să refacă o situație economică dramatică, preluată în 2016. Suntem convinși că împreună cu toți cei responsabili,  inclusiv membrii asociației, cu partenerii și sponsorii clubului, și obligatoriu împreună cu suporterii care au arătat că sunt alături de Poli în momentele dificile, vom reveni în timp scurt în elita fotbalului românesc!”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!