Fotbal intern

Foto. Urmează un nou divorţ în fotbalul românesc? A fost părăsit de soţie

2017 a fost anul în care au apărut divorţuri şi în fotbalul românesc. Enache şi Răducioiu s-au separat de soţiile lor.Un alt fotbalist din Generaţia de Aur e la un pas de aşa ceva.
15.12.2017 | 19:04

2017 poate fi considerat şi anul divorţurilor în fotbalul românesc. Fostul atacant al Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu şi fundaşul Stelei, Gabi Enache au intrat în categoria jucătorilor care au decis să renunţe la partenerele lor de viaţă din varii motive. Şi despre Ionel Dănciulescu s-a scris la un moment dat că este în pragul despărţirii, dar dincolo de acest zvon nu a mai urmat nimic.

Spynews a venit cu informaţia conform căreia următorul pe lista celor care sunt în pragul divorţului ar fi fostul atacant al echipei naţionale, Ionel Ganea. Ionel şi Dana Ganea au împreună doi copii, o fată de 20 ani, Ioana şi băiatul de 17 ani, George, care a călcat pe urmele tatălui, în prezent la AS Roma, dar care acum nu evoluează, din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a mai fost în 2010 la un pas de divorţ

De fapt, cei doi au mai fost la un pas de a se separa în 2010. Atunci, după 16 ani de mariaj, cel care a înaintat cererea de divorţ a fost Ganezul, dar cu doar câteva zile înainte de pronunţarea divorţului cei doi s-au împăcat.  Atunciu, soţia sa a declarat pentru Libertatea că divorţează din cauza violenţei fizice şi verbale a jucătorului. La şapte ani de la acel episod se pare că lucrurile s-au înrăutăţit din nou şi apropiaţi ai jucătorului susţin că soţia lui Ionel ar fi părăsit domiciliul conjugal. CLICK GALERIE FOTO

Dacă se va confirma acest zvon, mariajul soţilor Ganea ar lua sfârşit după 23 de ani. Un mariaj despre care apropiaţii celor doi susţin că a cunoscut şi multe momente frumoase, dar şi tensiuni destul de mari, dar cu toate acestea au reuşit să meargă înainte şi să îşi vadă copiii destul de mari. Nu se ştie ce va face acum Ionel Ganea sau, poate, ambii vor reuşi să treacă şi acest val din viaţa lor şi să meargă înainte.

ADVERTISEMENT