Fotbal intern

Ionel Ganea, virulent la adresa lui Ionuț Negoiță : „E escrocherie ce face el!”. Pe cine compară cu „acidul sulfuric”

16.06.2020 | 10:39
Ionel Ganea virulent la adresa lui Ionut Negoita  E escrocherie ce face el Pe cine compara cu acidul sulfuric
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a vorbit despre situația de la Dinamo și i-a găsit vinovați pe Ionuț Negoiță, patronul echipei, și pe Florin Prunea, fostul președinte al „câinilor”.

„Ganezul” consideră că este inacceptabil felul în care este gestionat clubul și mai ales nu înțelege cum a fost posibil să apară problemele financiare, care au fost rezolvate parțial de fanii „alb-roșilor”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea crede că dacă Dinamo ar fi fost condus corect nu ajungea să trăiască asemenea momente și și-ar fi respectat blazonul, luptându-se la titlu din Liga 1.

Ionel Ganea, atacuri virulente la adresa lui Ionuț Negoiță și Florin Prunea

Ionel Ganea nu suportă să vadă Dinamo „scăldându-se” în mediocritate și este convins că situația jalnică prin care trece clubul este cauzată din vina lui Ionuț Negoiță, dar crede că și Florin Prunea ar fi putut face mult mai mult.

ADVERTISEMENT

„E o situație ridicolă la Dinamo. Negoiță e un escroc sentimental. Umblă să scoată bani de la suflarea dinamovistă și tot el să-i folosească. Pentru că banii se duc în societatea lui.

El nu vrea să dea clubul. Dinamo e echipa cu cel mai important palmares din România. E cea mai valoroasă echipă în momentul de față. Negoiță are cea mai valoroasă identitate din România și a ajuns să țină echipa asta și să fie foarte slab cotată”.

ADVERTISEMENT

„Joacă de câțiva ani doar în play-out. Valoarea jucătorilor scade foarte mult. Am tot respectul pentru suporterii care se zbat pentru club, dar nu e normal”, a mai spus Ionel Ganea.

„Dacă nu ai bani, lasă echipa!”

„Dacă nu mai ai bani, lasă echipa. Negoiță dă echipa cu un leu și apoi vrea 10 milioane de euro. E escrocherie ce face el. Nu înțeleg de ce îl faceți pe Negoiță patron la Dinamo, că nu e el în acte.

ADVERTISEMENT

El încearcă să păcălească lumea. Nu înțeleg în ce calitate vorbește el despre Dinamo dacă nu e patron”, a mai spus Ionel Ganea pentru GSP.

„Dacă Prunea se pricepea așa bine la fotbal, de ce e Dinamo atât de jos în clasament? A avut putere. Vă spun și de ce. Neagoe a fost adus la propunerea lui. N-a fost o experiență fericită din cauza rezultatelor.

Dacă erai club profesionist trebuia să ai variante. Nu poți să lași secundul să conducă echipa, chiar dacă Neagoe lucra de acasă sau din spital. 

Trebuia adus urgent un antrenor principal. Uhrin a fost adus tot la recomandarea lui Prunea. Dacă nu era el de acord nu-l aducea.

De ce ai acceptat să te duci la Dinamo dacă lucrurile nu erau bune? Dacă erai așa vertical ieșeai afară și spuneai că nu e ceea ce-ți dorești, că tu vrei performanță și te retrăgeai”, a mai spus „Ganezul”.

Nici Anamaria Prodan n-a scăpat

„Acidul sulfuric, nu? Ne-am împăcat, ne-am împăcat… Dacă facem o analiză, vedem că sunt foarte multe cluburi, pe la care a fost ea, care acum sunt distruse. Pe Anamaria nu trebuie s-o numim investitor. 

Ea vine, împrumută clubul și ia garanții din drepturile de televizare și își ia jucătorii pe care îi vrea. După cum vedeți, jucătorii pe care îi aduce nu prea fac performanță. Pe ea o interesează doar de ea! Doar partea financiară.

Dacă dă un leu, a doua zi scoate 20 de lei. Sunt variante multe de a lua bani. Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul. Nu e chiar așa.

Și eu pot da 300.000 de euro pentru Hermannstadt și după aceea să scot 500.000 de euro. Toți vor să se îmbogățească peste noapte”, a mai spus Ionel Ganea pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT