ADVERTISEMENT
Life

Ionela Năstase revine în televiziune! Va realiza o emisiune alături de chef Adi Hădean. Cu ce post au bătut palma

Autor: Bogdan Solomon | 25.05.2020 | 21:31
Ionela Năstase revine în televiziune! Va realiza o emisiune alături de chef Adi Hădean. Cu ce post au bătut palma
Ionela Năstase se întoarce în televiziune, cu o emisiune de gătit și interviuri. Sursa foto: Captură TV

După trei ani de pauză, Ionela Năstase se întoarce în televiziune, cu un format diferit de cele în care a putut fi urmărită până acum. Cunoscuta jurnalistă va realiza o emisiune de gătit și interviuri la postul de știri Digi 24. Nu va fi singură, ci alături de nașul său de cununie, nimeni altul decât celebrul bucătar Adrian Hădean.

ADVERTISEMENT

Ionela Năstase și Adi Hădean fac echipă la Digi 24

Intitulată sugestiv „La cină”, emisiunea își propune să îmbine armonios cele mai arzătoare subiecte ale momentului, dezbătute alături de invitații fiecărei ediții, cu preparatele savuroase ale chefului. Totodată, personalități din diverse domenii de activitate, fie că vorbim despre sport, politică sau cultură, vor fi puse în ipostaze inedite, astfel încât să descoperim și alte laturi ale acestora, mai puțin cunoscute.

Gazdele dialoghează cu oamenii momentului despre teme de actualitate, într-o atmosferă primitoare, având alături bucate alese și un vin de calitate”, anunță reprezentanții postului de știri al companiei RCS RDS. Emisiunea debutează sâmbătă, 30 mai, la ora 21:00, alături de Ionela Năstase, chef Adi Hădean și invitatul lor, Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Ce spune Ionela Năstase despre noua sa emisiune

După mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV! Și nu mă întorc singură, ci cu nașul Adi Hădean! 🙂 Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriți în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00.

Am trecut de la talk show politic, economic și social la… un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la televizor, de pe stadion sau de pe podiumurile competițiilor internaționale.

ADVERTISEMENT

Din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni.

Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producția fiecărei ediții. Sper să ne urmăriți și să vă placă!”, a dezvăluit Ionela Năstase, completată imediat de colegul și nașul său, Adi Hădean.

ADVERTISEMENT

Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat.

Acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!”, a spus și celebrul bucătar.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!