Life

Ionela Năstase revine în televiziune! Va realiza o emisiune alături de chef Adi Hădean. Cu ce post au bătut palma

25.05.2020 | 21:31
Ionela Nastase revine in televiziune Va realiza o emisiune alaturi de chef Adi Hadean Cu ce post au batut palma
ADVERTISEMENT

După trei ani de pauză, Ionela Năstase se întoarce în televiziune, cu un format diferit de cele în care a putut fi urmărită până acum. Cunoscuta jurnalistă va realiza o emisiune de gătit și interviuri la postul de știri Digi 24. Nu va fi singură, ci alături de nașul său de cununie, nimeni altul decât celebrul bucătar Adrian Hădean.

Ionela Năstase și Adi Hădean fac echipă la Digi 24

Intitulată sugestiv „La cină”, emisiunea își propune să îmbine armonios cele mai arzătoare subiecte ale momentului, dezbătute alături de invitații fiecărei ediții, cu preparatele savuroase ale chefului. Totodată, personalități din diverse domenii de activitate, fie că vorbim despre sport, politică sau cultură, vor fi puse în ipostaze inedite, astfel încât să descoperim și alte laturi ale acestora, mai puțin cunoscute.

ADVERTISEMENT

Gazdele dialoghează cu oamenii momentului despre teme de actualitate, într-o atmosferă primitoare, având alături bucate alese și un vin de calitate”, anunță reprezentanții postului de știri al companiei RCS RDS. Emisiunea debutează sâmbătă, 30 mai, la ora 21:00, alături de Ionela Năstase, chef Adi Hădean și invitatul lor, Gică Popescu.

Ce spune Ionela Năstase despre noua sa emisiune

După mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV! Și nu mă întorc singură, ci cu nașul Adi Hădean! 🙂 Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriți în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00.

ADVERTISEMENT

Am trecut de la talk show politic, economic și social la… un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la televizor, de pe stadion sau de pe podiumurile competițiilor internaționale.

Din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producția fiecărei ediții. Sper să ne urmăriți și să vă placă!”, a dezvăluit Ionela Năstase, completată imediat de colegul și nașul său, Adi Hădean.

Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat.

ADVERTISEMENT

Acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!”, a spus și celebrul bucătar.

ADVERTISEMENT
Tags: