Stiri de ultima ora

Ionela Prodan, copilărie fără tată. ”M-au crescut fraţii mei”

”Am fost obişnuită să cresc cu greutăţile”, mărturisea artista.
16.04.2018 | 22:20
Ionela Prodan, copilărie fără tată. ”M-au crescut fraţii mei”
ADVERTISEMENT

Ionel Prodan a decedat la Spitalul Elias din Capitală. Deşi a fost mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreaţa Ionela Prodan a ascuns mereu o mare dramă din copilăria sa. Artista nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, pentru că acesta a murit cu două luni înainte ca ea să vină pe lume.

„Tatăl meu a murit înainte cu două luni să mă nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru că eram fată. Înaintea mea s-au născut doi fraţi, unul mai mare cu nouă ani decât mine, celălalt, cu şapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru că mama trebuia să muncească. Am fost obişnuită să cresc cu greutăţile, însă era dureros când pe ceilalţi copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă.

Ionela Prodan a ascultat ultimul sfat primit de la mama sa

Una dintre dorinţele mamei a fost ca, după moartea sa, să fim toţi fraţii împreună, iar acum locuiesc în aceeaşi curte cu mine şi cred că mama este împăcată. E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Aveam 42 de ani când a murit soţul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viaţa, spunându-mi că ea şi Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine”, povestea Ionela Prodan pentru revista Taifasuri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria STIRI DE ULTIMA ORA
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri