News

Ionesie Ghiorghioni, fost deputat de Caraș-Severin, internat cu Covid-19, a murit la spital

03.10.2020 | 11:18
Ionesie Ghiorghioni fost deputat de CarasSeverin internat cu Covid19 a murit la spital
ADVERTISEMENT

Ionesie Ghiorghioni, fost deputat și fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a murit pe patul de spital, acolo unde era internat cu Covid-19.

Timp de mai mulți ani, acesta a fost un apropiat al lui Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Ghiorghioni a fost internat cu SARS-CoV-2 la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, dar a suferit și un atac cerebral.

Ionesie Ghiorghioni, un fost deputat, a murit din cauza Covid-19

Ionesie Ghiorghioni, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a fost internat cu Covid-19 la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență, dar a suferit și un atac cerebral, conform ȘtirileProTV.

ADVERTISEMENT

Fostul politician ar fi împlinit 68 de ani la sfârșitul lunii octombrie. În perioada 2004 și 2008, Ionesie Ghiorghioni a fost deputat, ales pe listele Alianței PNL-PD.

Date fiind probleme sale cu legea, acesta a ieșit din viața publică a județului în 2015, după ce a fost trimis în judecată de procurorii DNA, care l-au acuzat că a primit un milion de lei pentru un contract.

ADVERTISEMENT

În urmă cu patru ani, Ionesie Ghiorghioni a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, din care a ispășit mai puțin de doi ani.

Ionesie Ghiorghioni, a fost eliberat condiţionat din penitenciarul Timişoara pe 11 decembrie 2018 şi se afla sub supravegherea autorităţilor până în 2022.

ADVERTISEMENT

Mai mulți politicieni din România au fost răpuși de Covid-19

De la startul pandemiei de Covid-19, mai mulți politicieni români s-au infectat cu boala. Din păcate, o parte dintre ei au și murit.

Recent, primarul comunei Deveselu, din Olt, Ion Aliman, în vârstă de doar 57 de ani a murit după ce a fost infectat cu virusul SARS-COV2. Edilul din Deveselu a fost confirmat cu Covid-19 în data de 4 septembrie.

La mijlocul lunii septembrie, Bogdan Simion, candidat din partea PER la funcția de primar al unei comune din Dâmbovița, a fost răpus de noul coronavirus.

ADVERTISEMENT