Life

Ce vrea să facă Ionică din “Liceenii” cu casa lăsată moştenire de Tamara Buciuceanu. Dorinţa lui Mihai Constantin

Ionică din filmul „Liceenii” are planuri mari cu casa lăsată moștenire de mătușa sa, regretata actriță Tamara Buciuceanu. Mihai Constantin se gândește să reabiliteze locuința.
13.12.2021 | 11:36
Ce vrea sa faca Ionica din Liceenii cu casa lasata mostenire de Tamara Buciuceanu Dorinta lui Mihai Constantin
Ce vrea să facă Mihai Constantin cu casa lăsată moştenire de Tamara Buciuceanu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionică din filmul „Liceenii”, nepotul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu, are planuri cu casa lăsată moștenire de aceasta. Mihai Constantin este unicul nepot al interpretei lui Isoscel din celebrul film.

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață în 2019, la vârsta de 90 de ani. A lăsat moștenire peste cinci decenii de activitate în lumea teatrului și a filmului, fiind una dintre cele mai mari actrițe din România.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să facă Ionică din “Liceenii” cu casa lăsată moştenire de Tamara Buciuceanu

Mihai Constantin, interpretul lui Ionică din „Liceenii”, are planuri mari cu casa pe care Tamara Buciuceanu i-a lăsat-o moștenire. Este vorba despre un apartament situat pe Calea Dorobanților, aflat într-o vilă veche, pe două etaje.

În fața imobilului, nepotul regretatei actrițe s-a întâlnit cu un bărbat. Mihai Constantin și-ar dori să consolideze imobilul care a fost locuința Tamarei Buciuceanu, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Vila în care a locuit actrița este una destul de veche, iar imobilul are nevoie de consolidare. Nepotul actriței se teme că vecinii nu ar fi de acord cu aceste renovări.

Ionică din „Liceenii” a stat câteva minute bune alături de bărbatul respectiv pentru a analiza locuința. După ce au încheiat discuția, Mihai Constantin a intrat în vila în care se află apartamentul.

ADVERTISEMENT

Tamara Buciuceanu a murit în 2019

În 2019, marea actriță de teatru, film și televiziune Tamara Buciuceanu s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Artista a ajuns la spital din cauza unor probleme cardiace, iar starea i s-a agravat în ultimele zile.

Tamara Buciuceanu s-a născut în 1929 în Tighina, Republica Moldova. A fost supranumită „Doamna comediei românești” și a jucat în zeci de piese de teatru, filme și seriale românești în cei peste 50 de ani de carieră.

ADVERTISEMENT

Printre filmele în care a avut roluri se numără „Titanic vals” (1964), „Ultimele zile ale verii” (1976), „De ce trag clopotele, Mitică?” (1981) sau „Grăbește-te încet” (1982).

Unul dintre cele mai remarcabile roluri este cel al profesoarei Isoscel din seria filmelor „Liceenii”, unde a jucat alături de Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu.

Actrița nu a avut niciodată copii cu soțul ei, medicul anestezist Alexandru Botez, care s-a stins din viață în 1996. Averea a fost moștenită de sora și nepotul actriței.

ADVERTISEMENT