Oficialii Astrei uită de Ioniţă: “Fiecare doarme cum îşi aşterne”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
03/04/2018, 19:47
Oficialii Astrei uită de Ioniţă: “Fiecare doarme cum îşi aşterne”

Ioniţă nu s-a acomodat încă la CFR Cluj, iar Dani Coman consideră că mijlocaşului i se face o nedreptate. Aceste e de părere că jucătorul ar fi trebuit să mai rămână la Astra o perioadă, înainte de a se transfera:

“Lui Ioniţă nu-i merge bine şi cred că i se face o mare nedreptate. Eu cred că sfătuitorii lui şi-au dorit mai mult decât el ca Alexandru Ioniţă să meargă la CFR Cluj. Fiecare doarme cum îşi aşterne. Sper să-i fie bine la CFR, eu îmi doream foarte mult să mai rămână la Astra şi, apoi, să plece la o echipă care se pliază pe calităţile lui de jucător. Acum, CFR nu are un joc care să-i dea încredere şi să-l pună în valoare.

“Mă aşteptam să fie ajutat”

E absolut normal să se vadă titular, e un jucător selecţionat la naţionala României, tânăr, care a demonstrat în ultimii doi ani că poate face faţă la orice nivel. Sincer vă spun, credeam că, odată cu acest transfer, va fi şi mai bun şi va fi ajutat de oamenii din staff-ul tehnic de la CFR. Din păcate, în momentul de faţă nu putem vorbi la superlativ despre Ioniţă”, a spus Dani Coman la un post de televizune.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Stelea “răcoreşte România” pe bani mulţi! Cât scoate din publicitate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×