Ioniţă are “interzis” să vorbească de FCSB. “A înţeles foarte repede!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
07/02/2018, 09:22
Ioniţă are “interzis” să vorbească de FCSB. “A înţeles foarte repede!” GALERIE FOTO

Iuliu Mureşan a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Alex Ioniţă după ce a ajuns sub comanda lui Dan Petrescu la CFR Cluj şi i-a transmis internaţionalului român să se concentreze pe echipa lui şi să nu mai vorbească despre FCSB sau alte formaţii din Liga 1 Betano.

“Am avut aşa o discuţie, dar prieteneşte, i-am zis să nu mai vorbească de alte echipe. Să se concentreze pe echipa noastră. A ajuns tot la vişiniu, dar la CFR. Îmi place mult de Ioniţă, şi ca om, şi ca fotbalist. A înţeles foarte repede”, a spus Iuliu Mureşan pentru ProX.

Ce zice preşedintele CFR-ului despre tatuajul lui Alex Ioniţă

Mai mult, întrebat despre tatuajul pe care îl are Alex Ioniţă pe piept în care scrie “Rapid”, preşedintele CFR-ului susţine că nu este deranjat şi a făcut o comparaţie cu bărbaţii care şi-au tatuat numele iubitei, iar după aceea au rămas singuri. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA CU TATUAJUL MIJLOCAŞULUI!

“Nu e nicio problemă. E tânăr, sunt la modă tatuajele. Eu mai am prieteni care şi-au tatuat numele iubitei şi după un an nu mai erau cu iubita. Trebuie să te gândeşti bine când îţi faci un tatuaj, pentru că s-ar putea la un moment dat ca următoarea iubită, sau echipă, să-şi reproşeze”, a adăugat preşedintele lui CFR Cluj.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.