Ioniță de la Clejani a spus tot adevărul despre iubitul Margăi. Cine e, de fapt, misteriosul băiat

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/05/2020, 11:24
Ioniță de la Clejani a spus tot adevărul despre iubitul Margăi. Cine e, de fapt, misteriosul băiat
Ioniță de la Clejani susține că băiatul cu care s-a anturat Marga nu e iubitul fetei sale. Sursa foto: Youtube

Ioniță de la Clejani a adus noi elemente despre iubitul Margăi, cel care a fost acuzat că a dus-o pe tânără pe căi greșite.

Ioniță de la Clejani aruncă bomba despre ”iubitul” Margăi: este homosexual

După ce presa a scos de la naftalină trecutul său dubios privind consumul de droguri, tatăl Margăi a fost nevoit să dezmintă faptul că între el și fiica lui ar fi existat cu adevărat o relație de iubire. Poate, cel mult, una de prietenie.

Ioniță a declarat la Antena 1 că Margherita l-a cunoscut pe controversatul băiat printr-o recomandare, căci fata lucra la o nouă colecție de haine și avea nevoie de ajutor.

Lăutarul a spus că Marga nu era într-o relație cu el, așa cum s-a vehiculat, și a insistat cu faptul că fata lui este victima unui plan bine pus la punct, al cărui scop nu este nici acum clar.

Tipul s-a prezentat drept designer

Ioniță a mers atât de departe încât a spus că băiatul ar fi homosexual, deci în niciun caz nu ar fi avut cum să o iubească pe Margherita.

„Băiatul ăsta nu e iubitul Margheritei. Vă spun asta, pentru că eu am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Eu vă spun ce am auzit”, a declarat celebrul artist.

„Margherita nu consumă droguri. Acest băiat a contactat-o pe Marga, s-a prezentat ca un desginer știind că Marga o să își lanseze o colecție de haine. Acum 2 săptămâni de zile l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, a vorbit cu el, s-a prezentat ca desinger, l-am pus să deseneze, am văzut că știa”, a continuat cântărețul.

Soțul Vioricăi de la Clejani a mai spus că, din datele pe care i le-a furnizat poliția, tipul ar avea un trecut destul de alunecos și că e un individ periculos.

„Din ce spune Poliția este un tip extrem de periculos”, a încheiat Ioniță.

 

Închide ×