Ioniță de la Clejani, prima reacție după noul dosar penal cu care s-a ales fiica lui, Margherita: „N-a fost nicio ceartă acolo”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/09/2020, 11:05
Ioniță de la Clejani, prima reacție după noul dosar penal cu care s-a ales fiica lui, Margherita: „N-a fost nicio ceartă acolo”
Ioniță de la Clejani, alături de fiica lui, Margherita. Foto: wowbiz.ro

Ioniță de la Clejani a aflat de cel mai recent scandal în care a fost implicată fiica sa, Margherita, după cel din urmă cu câteva luni când ar fi fost prinsă drogată la volan.

Ioniță de la Clejani infirmă că Margherita are dosar penal

Cântărețul a negat informațiile apărute ieri în presă, potrivit cărora fiica lui s-a ales cu un nou dosar penal.

„Nu există nici o știre de presă. N-a fost nici o ceartă acolo, ce dosar penal?”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru ziarul Libertatea.

Margherita a fost implicată într-un nou scandal. Potrivit surselor gândul.ro, acesteia i s-a întocmit un alt dosar penal, de data aceasta pentru că vedeta ar fi agresat fizic angajatele unei societăți comerciale.

Potrivit comunicatului transmis de Poliție, dosarul pe numele Margăi a fost deschis ieri, 16 septembrie, la prânz.

Ce au transmis polițiștii despre incidentul în care a fost implicată Marga

„La data de 16 septembrie, în jurul orei 14:00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale.

La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, au transmis anchetatorii.

Margherita a devenit unul din cele mai excentrice personaje din lumea mondenă, mai ales după episodul accidentului cu mașina.

În urmă cu ceva timp, Margherita a fost acuzată că a condus drogată, iar de atunci belele se țin lanț de ea. În urma acelui episod șocant, vedeta a avut apariții care mai de care mai extravagante.

În cele mai multe ocazii, Marga apare în oraș alături de o maimuțică, iar ținutele ei ieșite din comun sunt întotdeauna motive de bârfă.

 

 

Închide ×