Life

Ioniță de la Clejani și-a desființat propria fiică, pe Ramona: „Ești făcută din greșeală”

Ioniță de la Clejani și-a desființat propria fiică, pe Ramona, căreia i-a adresat cuvinte grele la un moment dat.
09.07.2021 | 18:42
Ionita de la Clejani sia desfiintat propria fiica pe Ramona Esti facuta din greseala
Ioniță de la Clejani și-a desființat propria fiică, pe Ramona: „Ești făcută din greșeală” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani a fost atacată dur de Ioniță, cel care susține că este tatăl ei ilegitim. Aceasta susține că artistul nu a acceptat-o niciodată în viața lui, deși știe că este fata lui.

Tânăra a crescut fără tată și a avut parte de greutăți de-a lungul vieții. Ramona ar vrea să facă pace cu tatăl ei și să reia legătura, dar susține că Ioniță nici nu vrea să audă de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ioniță de la Clejani și-a desființat propria fiică, pe Ramona: „Ești făcută din greșeală”

Ramona de la Clejani a dezvăluit un episod trist din viața ei, atunci când a fost la casa lui Ioniță de la Clejani. Bruneta a crescut fără tată și a încercat mereu să aibă o relație apropiată cu el, dar nu a fost reciproc, din păcate.

Invitată la Acces Direct, Ramona a vorbit despre o întâmplare petrecută cu mai mulți ani în urmă. Aceasta a dezvăluit cum a mers în fața casei lui Ioniță de la Clejani, iar acesta a privit-o de pe geam împreună cu familia lui.

ADVERTISEMENT

Ramona a declarat că tatăl ei a amenințat-o cu Poliția și i-a aruncat cuvinte grele, care au durut-o foarte mult. În plus, a alungat-o de la poarta casei lui, așa că tânăra nu a rezolvat nimic.

„Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greșeală, mai mult de atât ce pot să spun”, a declarat Ramona de la Clejani la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ramona a mai declarat că este în conflict cu soția tatălui său, Viorica de la Clejani. Aceasta i-ar fi interzis soțului ei să aibă legătură cu fiica lui ilegitimă.

Cele două femei și-au aruncat cuvinte dure pe rețelele de socializare, amplificând și mai tare scandalul creat.

ADVERTISEMENT

După scandalurile lui Fulgy, prins la volan sub influența drogurilor, Ramona a făcut și alte acuzații la adresa familiei Clejanilor.

„Uite ce îi arde, în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să nu mai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi. Lia trăiește frumos, în liniște, muzicanto…și tu ești drogată”, a scris Ramona pe Facebook.

Viorica de la Clejani a acuzat-o pe Ramona că apare la TV doar ca să-și facă reclamă, folosindu-se de numele familiei lor.

ADVERTISEMENT