Destinaţie surpriză pentru Ioniţă! ”Are talentul să se impună”

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
21/12/2017, 12:08
Destinaţie surpriză pentru Ioniţă! ”Are talentul să se impună”

Presa americană a scris că Ioniţă ar putea să îi calce pe urme lui Thierry Henry, fotbalistul legendar francez care pe finalul carierei a ajuns la New York Red Bulls. Americanii pregătesc o ofertă pentru mijlocaşul ofensiv.

”Ioniţă ar fi un transfer extrem de valoros pentru New York Red Bulls, fie că va veni ca înlocuitor pentru căpitanul Sacha Kljestan, fie că va fi un jucător în plus pe care antrenorul să îl aibă la dispoziţie. Mai multe ştiri au indicat faptul că atacantul vrea să plece şi cu siguranţă are talentul să se impună în MLS. Dacă Red Bull va ajunge la un acord cu Astra, aşteptaţi-vă ca Abang să facă parte din tranzacţie”, a scris site-ul astwordonsoccer.com.

Ioniţă a marcat 10 goluri în acest sezon pentru Astra

Semifinalistă a Conferineţi de Est în MLS, New York Red Bulls se află în relaţii bune cu gruparea din Giurgiu, Astra împrumutându-l de la americani pe atacantul Anatole Abang. De altfel, se pare că oficialii americanilor au cerut referinţe de la camerunez pentru Ioniţă, iar datele adunate i-au mulţumit.

Cu 10 goluri şi 3 pase decisive în acest sezon, Ioniţă e unul dintre cei mai curtaţi jucători români în acest moment. S-a vorbit despre interesul liderului CFR Cluj, dar şi al echipei Kayserispor, pregătită de Marius Şumudică, fostul său antrenor de la Astra Giurgiu.

Închide ×