Fotbal intern

Acesta e jucătorul cu care CFR-ul l-a ţepuit pe Niculae de la Astra

CFR Cluj insistă pentru transferul lui Alex Ioniţă, dar oficialii fostei campioane a României nu îşi doresc să-l cedeze pe fotbalist în Gruia.
09.01.2018 | 08:39
Acesta e jucatorul cu care CFRul la tepuit pe Niculae de la Astra
ADVERTISEMENT

Alex Ioniţă nu a plecat în cantonament cu Astra Giurgiu, iar negocierile dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj pentru transferul atacantului sunt în impas. Se pare că motivul pentru care Ioan Niculae, patronul Astrei, nu îşi doreşte ca Ioniţă să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu ţine şi de trecut.

Mai exact, în 2014, atunci când CFR Cluj l-a transferat pe Mirko Ivanovski, atacantul care evolua pentru Astra Giurgiu,  trupa din Gruia s-a obligat să plătească o sumă modică pentru această mutare, dar după aceea şi-a declarat insolvenţa şi datoria către Ioan Niculae a fost ştearsă.

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae a fost ţepuit de CFR Cluj

Apoi, CFR Cluj l-a vândut pe Ivanovski la Videoton, în Ungaria, pentru 200.000 de euro, dar Astra Giurgiu nu a văzut niciun ban din transferul atacantului. În acel moment, Ioan Niculae, patronul fostei campioane a României, a anunţat că nu va mai negocia niciodată cu trupa din Gruia. “Noi am dat un jucător la CFR Cluj, dar au uitat să ne mai dea banii, pentru că au intrat în insolvenţă. Şi între timp, CFR l-a vândut pentru 200.000 de euro. Puteţi să-l întrebaţi pe domnul Mureşan”, spunea Ioan Niculae.

Ioan Niculae joacă tare în ceea ce priveşte mutarea lui Alex Ioniţă la CFR Cluj. “M-a sunat patronul clubului CFR Cluj şi a spus că vrea să discutăm, dar nu acum, pentru că este plecat din ţară. E singura discuţie pe care am avut-o cu CFR pentru Ioniţă. Restul sunt minciuni. Bogdan Mara şi Dani Coman pot discuta cât vor, dar nu pot lua decizii”, a spus Ioan Niculae pentru un post de televiziune.

ADVERTISEMENT