Fotbal intern

Ioniţă, ironizat de crainicul stadionului la FCSB – CFR

Crainicul de pe Arena Naţională nu a uitat ieşirile lui Alexandru Ioniţă la adresa Stelei. Cum l-a ironizat pe mijlocaşul de la CFR Cluj.
10.02.2018 | 22:42
Ioniţă, ironizat de crainicul stadionului la FCSB - CFR

Alexandru Ioniţă a fost pe bancă în partida FCSB – CFR Cluj, derby-ul pentru locul unu în campionat, însă Dan Petrescu l-a introdus în teren în partea a doua a meciului, în locul lui Sebastian mailat.

Crainicul stadionului l-a taxat pe Ioniţă în momentul schimbării. Acesta a spus la microfon “Schimbare la CFR Cluj. A ieşit Sebastian Mailat şi a intrat jucătorul cu numărul 11”, refuzând astfel să-i spună numele unuia dintre cei mai înfocaţi anti-stelişti.

Nu mai are voie să se ia de FCSB

Iuliu Mureşan a dezvăluit că a purtat o discuţie prietenească cu cel mai nou jucător de la CFR Cluj, în care i-a explicat lui Ioniţă că ar fi mai bine să renunţe la declaraţiile în care îi critică pe cei de la FCSB. “Am avut aşa o discuţie, dar prieteneşte, i-am zis să nu mai vorbească de alte echipe. Să se concentreze pe echipa noastră. A ajuns tot la vişiniu, dar e CFR. Îmi place mult de Ioniţă, şi ca om, şi ca fotbalist. A înţeles foarte repede”, a spus Iuliu Mureşan.

Vezi aici toate fazele din partida FCSB – CFR Cluj, din Liga 1 Betano

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri