ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Fanii Rapidului SPERĂ din nou! Ioniţă se ÎNTOARCE în Giuleşti? Transferul, blocat la LPF, SCANDALUL continuă!

Trecerea lui Alexandru Ioniţă de la Rapid la Astra a preluat eticheta de "telenovela" iernii la capitolul transferuri! După ce finanţatorul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, a declarat că a plătit...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 19.01.2014 | 15:31
Fanii Rapidului SPERĂ din nou! Ioniţă se ÎNTOARCE în Giuleşti? Transferul, blocat la LPF, SCANDALUL continuă!

Trecerea lui Alexandru Ioniţă de la Rapid la Astra a preluat eticheta de “telenovela” iernii la capitolul transferuri! După ce finanţatorul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, a declarat că a plătit întreaga sumă de transfer a mijlocaşului către Adrian Zamfir, omologul celor de la Rapid, Cristina Andronache a blocat transferul la FRF şi LPF!

ADVERTISEMENT

Declaraţiile oficialilor rapidişti de la reunirea lotului giuleştean, care au declarat că Alexandru Ioniţă riscă suspendarea pentru că s-a alăturat elevilor lui Daniel Isăilă, au stîrnit o reacţie dură din partea finanţatorului Astrei, Ioan Niculae, care a dezvăluit pentru FANATIK că acţionarii Rapidului, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, au primit toţi banii cuveniţi pentru transferul celui mai promiţător tînăr rapidist.

Andronache către LPF: “Nu se face nici un transfer!”

Cel mai bogat om din fotbal a declarat că problemele se vor încheia odată cu înscrierea transferului la LPF, însă acesta nu se va putea realiza! Concret, conform surselor FANATIK din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, administratorul judiciar al feroviarilor, Cristina Andronache, a trimis o hîrtie oficială la forul condus de Iorgulescu prin care avertizează că plecarea lui Ioniţă nu respectă legile în vigoare ale unui club aflat în insolvenţă. “Cei de la Astra nu pot înscrie momentan jucătorul ca fiind al giurgiuvenilor pentru că administratorul judiciar al Rapidului a trimis hîrtii oficiale atît la FRF, cît şi la LPF, prin care specifică faptul că transferul este ilegal în momentul de faţă. Mai mult, perioada în care se pot perfecta transferurile din Liga 1 începe pe 24 ianuarie, pînă atunci putînd să se emită doar un fel de bonuri de ordine, în care oficialii unei echipe să stabilească o zi din perioada de transferuri în care să perfecteze actele”, au dezvăluit surse din cadrul LPF-ului.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!