Fotbal intern

Ionuţ Badea negociază rezilierea contractului cu Concordia Chiajna! “Nu se pune problema banilor!”

15.09.2018 | 00:30
Ionut Badea negociaza rezilierea contractului cu Concordia Chiajna Nu se pune problema banilor
ADVERTISEMENT

Antrenorul Ionuţ Badea e foarte aproape să îşi rezilieze contractul cu Concordia Chiajna, după înfrângerea umilitoare din meciul cu Sepsi, 0-3, pe teren propriu.

În ultima perioadă, Badea a avut mai multe discuţii cu conducerea echipei în legătură cu viitorul său pe banca tehnică a ilfovenilor. Fostul secund al lui Christoph Daum a fost convins că va reuşi să scoată Concordia din pasa proastă, dar ruşinea cu trupa din Sfântu Gheorghe a cântărit decisiv. FANATIK.RO a aflat că tehnicianul a acceptat să se despartă de formaţia din Chiajna, părţile rămânând să decidă în ce condiţii se va produce această separare.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Badea negociază rezilierea contractului cu Concordia Chiajna! “Prea multă energie negativă!”

La finalul partidei cu Sepsi, Ionuţ Badea nu era decis să plece, deşi recunoştea că există situaţia este una foarte grea. “Este greu de digerat această situație. La Iași am arătat ok, în repriza a doua, iar azi am fost ok timp de 75 de minute. După gol am riscat și nu a fost bine. Era important să facem un rezultat bun, de asta am și schimbat ceva în sistem. Știam că Sepsi este o echipă închisă, dar nu am reușit să-i surprindem. A fost un prim gol norocos, dar asta este. A venit pe un fond bun al nostru, dominam…

Nu pot să spun că este o problemă, că nu revenim, sunt chestiuni legate de moment. Sunt trei înfrîngeri consecutive, marcate de foarte multă energie negativă în jurul nostru. Important este să fim responsabili și să construim mai departe. Nu am discutat cu conducerea, dar sunt omul care nu cedează. Mă gândesc cum să scot echipa din această situație, chiar dacă nu este nimic decisiv. Vom vedea ce va fi“, a declarat Ionuţ Badea, după dezastrul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Badea, ca şi plecat de la Concordia Chiajna! Iniţial ceruse banii până la finalul contractului!

La scurt timp după încheierea partidei din Liga 1 Betano, Ionuţ Badea şi Cristi Tănase, preşedintele celor de la Concordia Chiajna, au intrat într-o şedinţă în care a fost analizată situaţia clubului.  FANATIK.RO a scris despre faptul că Badea are zilele numărate ca antrenor al ilfovenilor, seria de rezultate proaste fiind decisivă în opinia conducerii Concordiei. Singura şansă pentru fostul secund al lui Daum era o victorie cu Sepsi. Cum tabela a arătat la final un neverosimil 0-3, ruptura dintre părţi a devenit imposibil de evitat! În discuţiile anterioare legate de o eventuală plecare a sa de la Chiajna, Ionuţ Badea ar fi cerut să îi fie plătite, lui şi staff-ului său, salariile până la finalul sezonului.

Contactat telefonic, preşedintele Concordiei a explicat ce se întâmplă acum cu Badea: “Suntem extrem de supăraţi de situaţia în care ne aflăm. Sunt împreună cu domnul Badea şi ne uităm la meciul cu Dinamo. Am văzut că se vorbeşte despre faptul că şi-ar fi reziliat contractul, dar acest lucru nu s-a produs în acest moment. Ne gândim, vedem ce soluţii avem. Bine, situaţia noastră nu ne permite prea mult să gândim, dar nu e nimic bătut în cuie. Şi eu şi domnul Badea suntem oameni de cuvânt şi, dacă ne vom despărţi, nu se va pune problema banilor“, a declarat Cristi Tănase pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT