Ionuţ Badea anunţă "ruptura": "Daum urmează să vină, dar nu va mai rămâne nimeni din staff"

nationala romaniei, Ionuţ Badea, Christoph Daum

Ionuţ Badea, secundul lui Christoph Daum la prima reprezentativă a României, anticipează deja că "echipa" tehnicianul german, din care face şi el parte, nu va mai rămâne în funcţie. Badea afirmă că se confruntă cu o situaţie de incertitudine şi aşteaptă să aibă loc discuţia dintre şeful FRF, Răzvan Burleanu, şi antrenorul în vârstă de 63 de ani.

”Daum urmează să sosească. Situaţia este una de incertitudine, nu ştim ce se va întâmpla. S-a spus că s-au propus antrenori care nu au avut experienţă de naţională, dar nimeni nu se gândeşte la cei care au fost în staff-ul lui Iordănescu, la Moldovan, Isăilă şi Badea, că şi ei veneau de la echipe de club. Cred că nu o să mai rămână nimeni din staff, nu s-a luat o decizie, dar nu va fi continuitate”, a spus Ionuţ Badea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi. 

Ionuţ Badea neagă că Daum l-ar fi numit "bătrân pe Deac

Badea a mai explicat că Daum nu a insinuat în niciun moment că Ciprian Deac ar fi ”bătrân”. ”Văd şi reacţiile după ce a zis Deac, acelaşi discurs l-a avut Daum şi cu Pintilii. E cu totul şi cu totul exclus, nu a avut această conotaţie, m-a sunat şi băiatul (n.r. Ciprian Deac), mi-a explicat, a zis că a fost o chestie de glumă”, a afirmat secundul naţionalei.

Tehnicianul a mai precizat că, până ce nu se finalizează discuţiile dintre Burleanu şi Daum, nemaţul rămâne antrenorul echipei naţionale. "Burleanu a mai vorbit şi acum câteva zile cu Daum, iar până când aceste discuţii nu vor fi finalizate, Daum va rămâne selecţionerul echipei naţionale. La finalul acestei săptămâni, se fac telegramele pentru fotbaliştii convocaţi. Aceste convocări poate fi trimise de Federaţie. Telegrama o trimite Federaţia, nu o face strict selecţionerul”, a spus Badea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004