Fotbal intern

Ionuț Badea și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna! FANATIK a fost confirmat

15.09.2018 | 12:52
Ionut Badea sia reziliat contractul cu Concordia Chiajna FANATIK a fost confirmat

Ultima înfrângere a Concordiei Chiajna i-a fost fatală lui Ionuț Badea care a decis să-și rezilieze contractul cu gruparea ilfoveană! Sepsi a învins-o cu 3-0 pe Chiajna, în etapa a 8-a a Ligii 1 Betano și lucrurile s-au precipitat. Astfel, Concordia a anunţat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că a întrerupt colaborarea cu antrenorul. FANATIK.RO a fost prima care a anunțat că antrenorul își pregătește debarcarea de la echipă.

„De comun acord, antrenorul Ionuţ Badea şi conducerea CS Concordia Chiajna au încheiat raporturile contractuale. CS Concordia Chiajna îi mulţumeşte tehnicianului pentru munca depusă şi îi urează mult succes în carieră”, a fost mesajul pe care clubul ifovean l-a postat pe reţeaua de socializare.

Ionuț Badea și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna! Ionut Badea in meciul de fotbal dintre Muntenegru si Romania din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, disputat pe stadionul Pod Goricom din Podgorica, luni 4 septembrie 2017.  © FOTO: Stefan Constantin / Sport Pictures
Ionuţ Badea a bătut palma cu preşedintele grupării ilfoveme. Cristi Tănase şi a plecat de la echipă

Ionuț Badea și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna!

De altfel, nu reprezintă o noutate faptul că tehnicianul a avut mai multe întrevederi cu șefii grupării ilfovene în legătură cu viitorul său pe banca tehnică a echipei. Fostul secund al lui Christoph Daum a sperat până în ultimul moment că va reuși să scoată echipa din subsolul clasamentului, dar absolut totul s-a prăbușit după umilința înregistrată în ultima etapă.

La finalul partidei cu Sepsi, Ionuţ Badea nu era decis să plece, dar admitea în premieră că situația este departe de a fi roză. “Este greu de digerat această situație. La Iași am arătat ok, în repriza a doua, iar azi am fost ok timp de 75 de minute. După gol am riscat și nu a fost bine. Era important să facem un rezultat bun, de asta am și schimbat ceva în sistem. Știam că Sepsi este o echipă închisă, dar nu am reușit să-i surprindem. A fost un prim gol norocos, dar asta este. A venit pe un fond bun al nostru, dominam. Nu pot să spun că este o problemă, că nu revenim, sunt chestiuni legate de moment. Sunt trei înfrîngeri consecutive, marcate de foarte multă energie negativă în jurul nostru. Important este să fim responsabili și să construim mai departe. Nu am discutat cu conducerea, dar sunt omul care nu cedează. Mă gândesc cum să scot echipa din această situație, chiar dacă nu este nimic decisiv. Vom vedea ce va fi“, a spus Ionuț Badea încercând deja să/și gândească următorii pași. Pași pe care îi va face de acum înainte departe de concordia Chiajna

Iniţial ceruse banii până la finalul contractului!

FANATIK.RO a aflat că între Ionuț Badea și Cristi Tănase, președintele grupării ilfovene, a avut loc o primă rundă de discuții chiar după finalul partidei cu Sepsi. De altfel, cam aceasta era singura oportunitate a antrenorului de a continua alături de echipă, șefii fiind cei care au decis ca ultimatum meciul cu formația din Sfântu Gheorghe. Din păcate pentru Badea, tabela de marcaj arăta un neverosimil 0-3, la capătul meciului și ruptura dintre cele două părți era una practic imposibil de evitat. În discuţiile anterioare legate de o eventuală plecare a sa de la Chiajna, Ionuţ Badea ar fi cerut să îi fie plătite, lui şi staff-ului său, salariile până la finalul sezonului.

Ionuț Badea și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna! Ionut Badea,Viorel Moldovan,Daniel Isaila
FANATIK.RO a aflat prima de posibilitatea ca Ionuţ Badea să plece de la Concordia Chiajna

FANATIK.RO a mers pe firul evenimentelor și l-a contactat telefonic pe preşedintele Concordiei care preciza cu numai câteva ore înainte să bată palma cu Ionuț Badea că este mai mult decât dezamăgit de prestația echipei și admitea, pentru prima oară, că se gândește la o plecare a antrenorului, dar că niciodată nu s-a pus problema banilor între el și antrenor.

Suntem extrem de supăraţi de situaţia în care ne aflăm. Sunt împreună cu domnul Badea şi ne uităm la meciul cu Dinamo. Am văzut că se vorbeşte despre faptul că şi-ar fi reziliat contractul, dar acest lucru nu s-a produs în acest moment. Ne gândim, vedem ce soluţii avem. Bine, situaţia noastră nu ne permite prea mult să gândim, dar nu e nimic bătut în cuie. Şi eu şi domnul Badea suntem oameni de cuvânt şi, dacă ne vom despărţi, nu se va pune problema banilor“, declara Cristi Tănase exclusiv pentru FANATIK.RO.

Ionuţ Badea şi-a început cariera de antrenor în 2007 la Argeş Piteşti, apoi a mai trecut pe la Internaţional Piteşti, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Braşov şi Oţelul Galaţi. Din 2014, preţ de trei ani de zile a fost antrenor secund al echipei naţionale.

8 echipe a antrenat până în acest moment Ionuţ Badea