Life

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite nu-și mai ascunde partenera. Cine este tânăra cu care se iubește

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite este în culmea fericirii alături de actuala parteneră de viață, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune.
06.01.2022 | 14:45
Ionut Belei de la Chefi la cutite nusi mai ascunde partenera Cine este tanara cu care se iubeste
Ionuț Belei de la Chefi la cuțite, fericit alături de actuala iubită. Cum au fost surprinși cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul premiului cel mare al emisiunii culinare de la Antena 1 nu-și mai ascunde iubita, tânăra cu care se afișează în toată splendoarea în vacanțe și în fotografii.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” este îndrăgostit lulea de Alexandra, o șatenă foarte frumoasă care se pare că l-a cucerit pe bucătar după despărțirea de Sabrina.

ADVERTISEMENT

Ionuț Belei are parte de toată dragostea din lume, dar mai ales de un sprijin real în persoana iubitei sale, care este de profesie medic stomatolog.

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite, fericit alături de actuala iubită. Cum au fost surprinși cei doi

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite și partenera sa de viață, Alexandra, fac o echipă bună împreună și se distrează de minune atunci când sunt unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

O filmare distribuită pe Instagram îi arată pe cei doi în timp ce se simt bine pe ritmuri de manele, într-o deplasare cu mașina. Momentul o arată din plin pe frumoasa șatenă.

Tânăra nu este numai superbă, ci și foarte talentată și inteligentă. Iubita lui Ionuț Belei deține o clinică dentară, semn că muncește enorm pentru cariera sa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, câștigătorul de la Chefi la cuțite este un om foarte muncitor, lucru pe care l-a demonstrat în emisiunea culinară de unde a plecat acasă cu premiul cel mare.

Ionuț Belei și actuala iubită
Ionuț Belei de la Chefi la cuțite și actuala iubită. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ionuț Belei, adevărul despre premiul de la Chefi la cuțite

Ionuț Belei a pus mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro, în sezonul cu numărul 8. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea a dezvăluit atunci ce are în plan cu banii.

ADVERTISEMENT

Tânărul a mărturisit că vrea să evolueze și mai mult pe plan profesional și nu exclude posibilitatea să-și deschisă propriul restaurant la un moment dat.

„Doresc să mai învăț, să mai am parte de experiențe frumoase și să fac un curs de bucătărie și, de ce nu, pe viitor voi demara un proiect în care voi găti în restaurantul meu”, a dezvăluit Ionuț Belei, scrie a1.ro.

Banii au reprezentat șansa de a se întoarce în țara natală, după ce în ultimii ani a locuit departe de România și familia sa.

ADVERTISEMENT