Life

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite iubește din nou. Fostul concurent s-a afișat cu actuala iubită

Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite” a trecut peste despărțirea de Sabrina, femeia cu care se logodise după mai bine de 3 ani de relație.
27.10.2021 | 08:31
Ionut Belei de la Chefi la cutite iubeste din nou Fostul concurent sa afisat cu actuala iubita
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Antena 1 și frumoasa brunetă au pus capăt poveștii de dragoste, în ciuda faptului că discutau intens de nuntă, după ce ajunseseră să se logodească.

Iată că la patru luni de la separare, cunoscutul bucătar din show-ul culinar moderat de Gina Pistol a trecut peste despărțire și iubește din nou.

ADVERTISEMENT

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite nu se ascunde și împărtășește cu fanii bucuria pe care o simte de când și-a găsit o nouă parteneră de viață.

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite a trecut peste despărțirea de Sabrina. Are o nouă iubită

Ionuț Belei a postat o primă imagine cu iubita sa, care este blondă. Cei doi se află într-o vacanță la munte, unde au parte de experiențe inedite.

ADVERTISEMENT

Poza cu fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea îl arată alături de brunetă stând pe un ATV, fotografia fiind realizată de la spate, fără a se vedea chipul lor.

Bucătarul păstrează momentan secretă identitatea partenerei sale de viață, dar un lucru este cert, simte din nou fiorii dragostei.

ADVERTISEMENT

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite, separare înainte de nunta cu Sabrina

Fostul participant de la Antena 1 a dat cărțile pe față legat de fosta parteneră de viață, Sabrina, cu care avea o relație amoroasă de mai bine de 3 ani și cu care se îndrepta spre nuntă.

Tânărul era extrem de hotărât să-și întemeieze o familie alături de bruneta care nu dorea să iasă prea mult în lumina reflectoarelor. Ei s-au afișat împreună pe sticlă doar de două ori.

ADVERTISEMENT

Din păcate, drumurile lor s-au separat în urmă cu patru luni, Ionuț Belei vorbind deschis despre această despărțire în mediul online, unde fanii îi puneau frecvent întrebări.

„Nu mai sunt cu Sabi, ne-am despărțit. Astăzi sau ieri se fac 4 luni de când nu mai suntem împreună.

Am zis să vă răspund pentru că tot primesc mesaje dacă mai suntem sau nu împreună. Am luat decizia să ne despărțim, că așa ne e mai bine”, anunța Ionuț Belei pe pagina de Instagram, în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT