Life

Ionuț Belei, imagine de colecție după finala Chefi la cuțite

19.12.2020 | 12:37
Ionut Belei imagine de colectie dupa finala Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Ionut Belei, marele câștigător de la Chefi la cuțite, a distribuit o imagine de colecție, după ce s-a impus în finala concursului. El a postat o fotografie în compania a doi dintre chefi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, îmbrăcați lejer, în tricouri albe, și cu zâmbete largi pe fețe.

Câștigătorul emisiunii culinare a însoțit imaginea respectivă cu o descriere: „O ultimă fotografie dupa finală! ⭐️”. Aprecierile nu au întârziat să apară, peste 15.000 de persoane au reacționat, în mai puțin de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Totodată, bucătarul în vârstă de 26 de ani a împărtășit în mediul online mai multe momente din finala emisiunii și nu a uitat să transmită mulțumiri și mesaje de apreciere celor ce i-au fost aproape pe parcusul concursului.

Imagine de colecție a lui Ionut Belei, după câștigarea finalei Chefi la cuțite

Ionuț Belei, imagine de colecție după finala Chefi la cuțite
Ionuț Belei, imagine de colecție după finala Chefi la cuțite
Sursa foto: Instagram

Ionut Belei a câștigat un premiu de 30.000 de euro și a declarat că o mare parte din bani îi va investi în cursuri, dorindu-și să se perfecționeze în domeniul culinar.

ADVERTISEMENT

Marele câștigător nu a uitat de oamenii care i-au fost alături pe parcusul acestei emisiuni și, după finala concusului, a ținut să le mulțumească celor ce i-au fost alături.

Vă mulțumesc din inima tuturor! În primul rând @chef.sorinbontea.official doresc să vă spun că mă înclin în față dumneavoastră și vă mulțumesc că mi-ați dat șansa să fiu în această competiție și să demonstrez că nu v-ați înșelat!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc @sabina.ghe pentru susținere și pentru toate cuvintele frumoase și încrederea oarbă pe care ai avut-o în mine! Părinților mei le mulțumesc că mi-au dat viață și am ajuns aici datorită lor! Și nu în ultimul rând echipei mele care mi-a fost alături în marea finală “Chefi la cuțite” ?!

Noi toți am câștigat astăzi @maximpaull @rizea_catalin88 @vasiliu.roberrt @chefmanoliu @coca_nicolae_eupsihie04 ❗️❗️❗️ Fiecare dintre voi aveți o bucată din această farfurie! ???” este mesajul prin care câștigătorul își exprimă recunoștința față de oamenii care l-au ajutat.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a fost cel care i-a dăruit concurentului cuțitul de aur, pentru un desert. Acesta a încheiat emisiunea în același mod, fiind de părere că este un preparat cu care nu poate să dea greș.

ADVERTISEMENT