Life

Ionuț Cercel nu și-a revenit după moartea tatălui său. “Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu”

Ionuț Cercel a vorbit prima dată despre tatăl său la o lună de când cântărețul a murit. Acesta a publicat un mesaj emoționant în memoria cunoscutului cântăreț Petrică Cercel.
12.10.2021 | 23:09
Ionut Cercel nu sia revenit dupa moartea tatalui sau Se spune ca oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Petrică Cercel, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele a murit în urmă cu aproape o lună. Pentru prima dată de atunci, fiul acestuia a făcut o scurtă declarație despre tatăl său.

Ionuț Cercel a publicat un mesaj impresionant pe contul său de Facebook.

Mesajul a însoțit melodia compusă de Petrică Cercel chiar despre moartea sa. Videoclipul este de-a dreptul impresionant.

ADVERTISEMENT

Ionuț Cercel nu și-a revenit după moartea tatălui său. “Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu”

Cunoscutul cântăreț de manele a murit pe data de 16 septembrie după ce s-a infectat cu Covid-19. Acesta a fost internat mai multe zile în spital, dar medicii nu au putut să-l salvez.

Pentru prima dată de la moartea acestuia, fiul său, Ionuț Cercel a postat câteva cuvinte emoționante în memoria tatălui său.

ADVERTISEMENT

“Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Mesajul a însoțit melodia pe care Petrică Cercel a compus-o  despre moartea sa în urmă cu ceva vreme. Videoclipul este impresionant, acesta fiind alcătuit din imagini cu regretatul artist.

ADVERTISEMENT

După lansarea acesteia, Ionuț Cercel a primit sute de mesaje pe pagina sa de socializare.

“Sunteți o familie minunată, o familie deosebită….aveți tot respectul din partea noastră!
Dumnezeu să vă dea putere pentru a depăși această suferință grea, sunteți un exemplu pentru noi toți….”

“Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul! Sincere condoleanțe familie”

“DUMNEZEU să vă dea putere să puteți duce durerea e o durere imensă ce nu o poți descrie în cuvinte” , sunt câteva mesaje trimise de fani.

ADVERTISEMENT

Petrică Cercel, înmormântat noaptea

Familia cunoscutului artist a decis ca înmormântarea acestuia să aibă loc seara. Slujba a început la ora 19.00, chiar dacă cei mai mulți se așteptau ca aceasta să aibă loc în timpul zilei. Rudele au luat această decizie pentru a evita aglomerația. Încă de dimineață la casa manelistului se strânseseră foarte multe persoane.

În cazul în care la înmormântare ar fi asistat prea multe persoane, familia ar fi fost amendată pentru nerespectarea condițiilor impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT