Fotbal intern

Chirilă acuză DUR: “Ne-au EXECUTAT mai ceva ca pe vremea Victoriei! Îmi este RUŞINE că am lucrat la Dinamo”

Contactat de FANATIK la o oră după joc, antrenorul ilfovenilor, Ionuţ Chirilă, l-a desfiinţat pe arbitrul de centru al partidei, Marius Bocăneală, şi a afirmat că îi este ruşine că, pentru...
28.10.2013 | 21:45
Chirila acuza DUR Neau EXECUTAT mai ceva ca pe vremea Victoriei Imi este RUSINE ca am lucrat la Dinamo
ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK la o oră după joc, antrenorul ilfovenilor, Ionuţ Chirilă, l-a desfiinţat pe arbitrul de centru al partidei, Marius Bocăneală, şi a afirmat că îi este ruşine că, pentru o perioadă, a activat în cadrul clubului Dinamo.

“Bocăneală trebuie DAT AFARĂ! E pe foaia de joc a lui Dinamo”

– Domnule Chirilă, la conferinţa de după partidă, aţi atacat arbitrajul. V-aţi mai liniştit? Aţi revăzut fazele?

ADVERTISEMENT

– Nici vorbă! A fost viciere de rezultat, acest arbitru trebuie dat afară din România, nu numai din arbitraj. Este henţ clar la Ţucudean şi penalty inventat pentru Dinamo. Nici pe vremea Victoriei Bucureşti nu am văzut un asemenea arbitraj. Ruşinos!

– Credeţi că Bocăneală a arbitrat cu tentă?

– Bocăneală e arbitrul care o dată la şase luni primeşte suspendări drastice, e arbitrul care, în acest sezon, a mai acordat două penalty-uri pentru Dinamo la partida cu Universitatea Cluj. Cei de la Dinamo mai au puţin şi îl trec şi pe Bocăneală pe foaia de joc. Cum este posibil ca să ne fie trimis un astfel de arbitru?

ADVERTISEMENT

“Anghelache mi-a zis că am făcut destule puncte”

– Cu cei de la Dinamo aţi reuşit să discutaţi?

– L-am întrebat pe Constantin Anghelache ce fel de arbitraj este acesta, i-am spus că e viciere, iar dînsul mi-a zis: “Lasă că ai făcut puncte destule în clasament, ce te agiţi atît?” Am rămas uluit! Păi cum este posibil aşa ceva? Ruşine!

– Ce aveţi de gînd să faceţi? Memoriu la CCA?

– Evident că vom face memoriu. Am fost mitraliaţi, a fost o ruşine naţională ce am păţit cu Dinamo. Copiii de mingi au ascuns mingiile în sac în ultimul sfert de oră, i-am văzut cu ochii mei. Jucătorii mei ajunseseră să fugă prin tribune ca să recupereze balonul. Incredibil în ce hal a ajuns Dinamo.

ADVERTISEMENT

– Aveţi un ton dur despre clubul la care aţi activat…

Sincer, îmi este ruşine că am lucrat la Dinamo, îmi este ruşine cu acest club. A fost o execuţie în stradă.

––––––––––––

După două victorii la rînd, cu Astra şi cu Braşovul, Concordia Chiajna condusă de Ionuţ Chirilă a cedat pe terenul lui Dinamo, 1-2. La finele întîlnirii, tehnicianul ilfovenilor a declarat: “Dacă se confirmă că a fost henţ la Ţucudean este viciere de rezultat. Toţi jucătorii mei mi-au spus că Ţucudean şi-a făcut mingea cu mîna. În ultimele 10 minute nu ni se mai dădea mingea de la margine. Era echitabil un rezultat de egalitate. Am construit, am jucat ofensiv, nu ne-am retras. Am fost la un pas de un rezultat foarte bun. Am controlat meciul. La Dragoş Grigore n-a fost penalty!  Dacă se confirmă şi henţul la Ţucudean este viciere de rezultat!”, a declarat Ionuţ Chirilă la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: