Atac fără precedent la adresa lui Dinamo: “Echipa moare pe zi ce trece, au fost interese meschine!”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
13/11/2017, 12:40
Atac fără precedent la adresa lui Dinamo: “Echipa moare pe zi ce trece, au fost interese meschine!”

Ionuţ Chirilă a declarat că la Dinamo este haos în ceea ce priveşte selecţia, dând exemplu faptul că echipa antrenată de Vasile Miriuţă a fost învinsă de echipe mai slabe. Tehnicianul de 51 de ani a precizat că viaţa extrasportivă a unor jucători nu poate fi motivul pentru care echipa se află în această situaţie.

La Dinamo este haos în selecţie, în transferuri şi în jocul echipei. Dacă te bat echipe ca Timişoara, Botoşani şi Chiajna, echipe inferioare, înseamă că ai o problemă. Sunt probleme pe organizarea jocului şi de disciplină. Jucătorii care nu au disciplină în viaţa extrasportivă nu pot fi integraţi în tactica jocului. Dar nu putem arunca haosul de la Dinamo pe o beţie a jucătorilor”, a declarat Ionuţ Chirilă la PRO X.

Ionuţ Chirilă compară Dinamo cu un bolnav de cancer

Ionuţ Chirilă a susţinut că suma pe care Dinamo o va obţine de pe urma transferului lui Valentin Costache la CFR Cluj este una derizorie. Acesta a mai adăugat că echipa este la limita subzistenţei şi că în viitor, clubul ar trebui să se bazeze pe jucători tineri.

Având în vedere ce jucători a vândut Dinamo de-a lungul anilor, probabil că cel mai slab a fost dat pe 2 milioane de euro, suma pe care o cere Negoiţă pare derizorie. Clubul este într-o situaţie delicată, în cel mai greu moment din carieră. Eu am tras mai demult un semnal de alarmă. I-am dat mesaje lui Negoiţă şi dacă ţinea cont de ele, nu se mai ajungea aici. La Dinamo nu s-a lucrat pe principii sănătoase, ci pe interese meschine. Dinamo rămâne cu istoria şi cu cei mai frumoşi suporteri. Este o echipă care moare pe zi ce trece, ca un bolnav de cancer aflat în metastază. Dinamo este la limita subzistenţei. Trebuie să uite de orice obiectiv şi să construiască o echipă cu jucători tineri, cu media de vârstă de 21-22 de ani, puternică. Trebuie o selecţie fantastică şi în fiecare an să vândă 2-3 jucători tineri şi să facă rost de 3-4 milioane anual”, a mai comentat Ionuţ Chirilă.

Închide ×