Sport

Ionuț Chirilă critică numirea lui Neil Lennon pe banca Rapidului. ”Am vrut să-l ajut pe Șucu, dar e influențat de niște ‘Mesia’”

Numirea lui Neil Lennon la Rapid nu este văzută cu ochi buni de Ionuț Chirilă. Antrenorul e de părere că Nord-Irlandezul nu se va adapta la fotbalul românesc
23.05.2024 | 19:21
Ionut Chirila critica numirea lui Neil Lennon pe banca Rapidului Am vrut sal ajut pe Sucu dar e influentat de niste Mesia
Ionuț Chirilă, dezamăgit de numirea lui Lennon la Rapid. ”Eu am vrut să îi spun nişte lucruri, nu a discutat cu mine” Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu speră ca Rapidul să arate cu totul altă față în următorul sezon de Superligă. Omul numărul 1 din Giulești a luat decizia să aducă pe banca tehnică a echipei un antrenor străin.

Ionuț Chirilă critică numirea lui Neil Lennon pe banca Rapidului. ”Am vrut să-l ajut pe Șucu, dar e influențat de niște ‘Mesia’”

Neil Lennon a fost alegerea omului de afaceri. Nord-irlandezul vine în România cu un CV impresionant. A stat pe banca celor de la Celtic mai multe sezoane și a reușit performanțe lăudabile în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Ionuț Chirilă, fostul antrenor de la Academica Clinceni și Poli Iași, a vorbit despre venirea lui Neil Lennon în România. Tehnicianul e de părere că decizia lui Dan Șucu este una greșită, întrucât fotbalul pe care fanii giuleșteni îl așteaptă de la Rapid este cu totul diferit față de stilul de joc britanic.

(N.r. alegerea lui Dan Șucu de a numi un antrenor străin) O greșeală, după părerea mea! O să spun o poveste și o să-l parafrazez pe tata, ca să-i spunem și domnului Șucu, care la un moment dat a strigat: ‘Gigi, venim!’, și când să vină a făcut un punct în play-off.

ADVERTISEMENT

Eu am vrut să îi spun niște lucruri, nu a discutat cu mine, deși eu sunt un om care a făcut câteva milioane la Rapid și ar fi trebuit să aibă un dialog. Eu mi-am oferit disponibilitatea să îi spun niște lucruri, să îl ajut. Pentru că el este pe niște piste total greșite și influențat de niște ‘Mesia’ care se plimbă pe la toate echipele, se duc în vestiar pe la Steaua, după vin la Dinamo… după îi spun lui Dan Șucu ce trebuie să facă.

Rapid este un stadion cu un temperament sud-american, este o oală care fierbe. Lumea vrea spectacol, lumea vrea ca acea echipă să fie exponentul fotbalului spectacol. Să joace din devieri, din combinații.

ADVERTISEMENT

Să aibă trasee de joc, să joace din devieri, din combinații. Noi aducem un antrenor nord-irlandez care a lucrat în Scoția foarte mult timp. Nu știu ce îi va da Rapidului, pentru că Rapid este o stare de spirit. Rapid arde pentru fotbal”, a explicat Ionuț Chirilă, conform AS.RO.

Ionuț Chirilă, afaceri în Franța

Ionuț Chirilă nu a mai antrenat din 2021. În prezent, așteaptă o ofertă de la un club din Superligă. Până atunci, își dedică timpul afacerii sale cu încălțăminte din Franța. Chirilă a dat de înțeles că are succes și că inclusiv Cristi Borcea ar fi cumpărat de la el.

ADVERTISEMENT

„Am un magazin la Cannes. Nu aduc și în România pantofi. Da, se mișcă magazinul. Da, vând pantofi foarte scumpi, dar nu mă ocup eu de chestia asta. Eu doar finanțez magazinul. Se ocupă niște fete care au lucrat la Chanel, nu sunt românce. Da, sunt acționar unic. Singur. Da, Cristi Borcea a luat mai multe perechi, el s-a îmbrăcat elegant toată viața”, a transmis Ionuț Chirilă, conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”