Sport

Ionuț Chirilă l-a felicitat pe Gigi Becali, dar i-a dat și sfaturi după CFR – FCSB 0-1: „A avut dreptate pe jumătate, trebuie să-l completez”

Ionuț Chirilă l-a felicitat pe Gigi Becali după victoria obținută de FCSB în deplasarea cu CFR Cluj, scor 1-0, însă îi dă un sfat.
08.02.2023 | 13:05
Ionut Chirila la felicitat pe Gigi Becali dar ia dat si sfaturi dupa CFR  FCSB 01 A avut dreptate pe jumatate trebuie sal completez
Ionuț Chirilă îl felicită pe Gigi Becali după CFR Cluj - FCSB, dar îi dă un sfat. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul este de părere că CFR Cluj a jucat slab și că FCSB poate câștiga campionatul în cazul în care campioana României va evolua la fel.

Ionuț Chirilă îl felicită pe Gigi Becali după CFR Cluj – FCSB, dar îi dă un sfat

Ionuț Chirilă îl felicită pe Gigi Becali după victoria obținută de FCSB împotriva lui CFR Cluj, însă a vrut să îl completeze și i-a dat un sfat: „Vom vedea ce se va întâmpla la FCSB. FCSB încă are fluctuații.

ADVERTISEMENT

A pierdut un meci cu Farul, cu 2-3, și a câștigat un meci în fața unui CFR care a fost de nerecunoscut. Gigi Becali, până la urmă, a avut dreptate pe jumătate”.

„A spus așa: ‘Dacă vom juca ca la Cluj, avem șanse mari să câștigăm campionatul!’. Dar eu trebuie să completez aici și să-i spun, că  dacă vor juca ca la Cluj au șanse mari să câștige campionatul, în condițiile în care și CFR va juca la fel ca la Cluj, adică foarte prost”, a mai spus Ionuț Chirilă, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

„A fost prima dată când FCSB a demonstrat forță colectivă!”

Ionuț Chirilă a fost impresionat de forța colectivă pe care a arătat-o FCSB, spunând că este pentru prima dată când a remarcat un astfel de joc din partea „roș-albaștrilor”.

„CFR a jucat foarte prost, lucru recunoscut și de Dan Petrescu. Însă a fost prima dată când FCSB-ul a demonstrat forță colectivă și mi-a plăcut că au construit atacuri poziționale, în condiții de adversitate și spațiu mic în terenul advers.

ADVERTISEMENT

Au forțat jocul de combinații, au știut să creeze superioritate numerică, au învățat unghiurile de joc, și asta le-a adus o victorie pe deplin meritată”, a continuat Ionuț Chirilă.

„Iar faza golului este o fază nu întâmplătoare, e o fază foarte bine lucrată. Acum, vom vedea ce se va întâmpla mai departe. Ei trebuie să continue seria victoriilor”, a mai spus Ionuț Chirilă.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2” la meciul FC Voluntari – FCSB

Tags: