Sport

Ionuț Chirilă, mulțumit după Academica Clinceni – Botoșani 1-1: „Vreau ca echipa să devină exponentul fotbalului spectacol!”

Ionuț Chirilă a fost mulțumit după remiza Academicii Clinceni cu FC Botoșani, scor 1-1.
04.10.2021 | 23:04
Ionut Chirila multumit dupa Academica Clinceni  Botosani 11 Vreau ca echipa sa devina exponentul fotbalului spectacol
ADVERTISEMENT

Tehnicianul ilfovenilor este mulțumit de felul în care elevii săi au gestionat meciul din momentul în care au avut un om în plus. dar și pentru dăruirea de care au dat dovadă.

Ionuț Chirilă este conștient că mai este mult de muncă pentru ca Academica Clinceni să iasă din zona „fierbinte” a clasamentului, dar simte că acum, jucătorii săi se află pe un drum bun.

ADVERTISEMENT

Ionuț Chirilă, mulțumit după Academica Clinceni – Botoșani

Ionuț Chirilă a fost mulțumit după remiza dintre Academica Clinceni și FC Botoșani, scor 1-1: Dacă echipa aceasta ar fi jucat ca în seara asta și ca în meciul cu FCSB, mă refer la meciuri împotriva Mioveniului și a altora, echipa asta ar fi fost mai sus”.

„Nu avem atacant, Omoh nu e atacant, avem doar un puști Dumitrache U21, dar care încă e crud pentru competiție. Nu comentez arbitrajul, le-am și zis jucătorilor că trebuie să fie deștepți și că cel care începe să comenteze arbitrajul va fi amendat.

ADVERTISEMENT

Cioiu e un jucător bun, dar nu are știința recuperării mingii din piciorul adversarului. I-am dat lui Cioiu destul timp să joace, din păcate nici ofensiv nu a adus un aport pentru echipă.

Cred că nici nu se aștepta să joace azi după partida de la Buzău și cea cu FCSB. Cum l-am făcut și pe Neluț Roșu jucător, așa pot să-l fac și pe el, că și Roșu începuse și el greu.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fii deștept. Dacă tot comentezi la arbitru, s-ar putea să-l enervezi la un moment dat și să îl faci să te judece aspru la faza următoare. Asta i-am spus și lui Cascini și asta le transmit jucătorilor mereu”, a continuat Ionuț Chirilă.

„Vreau ca echipa să devină exponentul fotbalului spectacol!”

Ionuț Chirilă a continuat și a explicat ce încearcă să facă mai exact la Academica Clinceni, iar tehnicianul a recunoscut că în afară de rezultate pozitive își dorește să lase o impresie frumoasă prin fotbalul prestat de jucătorii săi, care să atragă mai mulți bani în urma performanțelor din teren:

ADVERTISEMENT

„Vreau ca echipa asta să devină exponentul fotbalului spectacol, sunt mulțumit de modul în care ne prezentăm.

Am fi putut câștiga meciul de azi, dar eu sunt mulțumit, lucrurile frumoase se fac cu sacrificii și poate merită să ne sacrificăm pentru a deveni o echipă puternică”.

Trebuie să fim o echipă cu un fotbal frumos, care să atragă televiziunea și să ajut la redresarea echipei din punct de vedere financiar, asta e menirea mea.”, a mai spus Ionuț Chirilă la finalul meciului.

ADVERTISEMENT