Life

Brânzoi din Las Fierbinți, la televizor cu familia. Cu ce se ocupă mama actorului la 78 de ani

Mama lui Ionuț Ciocia, actorul care îl interpretează pe Brânzoi în serialul de comedie Las Fierbinți, este o femeie foarte activă, la vârsta de 78 de ani.
25.01.2022 | 18:50
Branzoi din Las Fierbinti la televizor cu familia Cu ce se ocupa mama actorului la 78 de ani
Mama actorului Ionuț Ciocia este o femeie foarte activă. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Ionuț Ciocia, cunoscut pentru rolul lui Brânzoi din Las Fierbinți, a fost invitat, împreună cu mama și cele două surori ale lui, în emisiunea lui Cătălin Măruță. În vârstă de 78 de ani, mama actorului este o femeie foarte activă. Aceasta pictează și a scris o carte de poezii, pe care a publicat-o fără știrea copiilor săi.

Ionuț Ciocia a moștenit talentul din familie

Vârsta pare să fie doar un număr pentru mama lui Brânzoi, din Las Fierbinți. Femeia, care a împlinit recent 78 de ani, nu poate sta locului nici măcar o clipă. Pe lângă treburile casnice, aceasta se ocupă și de propriile pasiuni.

ADVERTISEMENT

Mama actorului Ionuț Ciocia pictează și ajunge să realizeze chiar și patru tablouri într-o singură seară.

„Pictează din instinct, ca să vezi de unde talentul a sărit. De pictat, pictează, de scris poezie scrie, o dau la balet. Sărmana de ea are proteze la toți genunchii” , a glumit actorul din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Filofteia Ciocia spune că și-a descoperit pasiunea pentru pictură încă din copilărie, dar că, în urmă cu câțiva ani, a început să facă mai des acest lucru.

„Îmi plăcea de mică, dar acuma…mai profesionist de vreo 10 ani”, a declarat Filofteia Ciociu despre pasiunea pentru pictură.

ADVERTISEMENT

Mama lui Brânzoi a economisit pensia pentru a publica o carte

Nu doar artele plastice o pasionează pe mama actorului Ionuț Ciocia, ci și literatura. Aceasta a scris o carte de poezii religioase și a ținut secret acest lucru, până în momentul în care colecția de versuri a fost publicată.

Pentru a-și permite să editeze și să tipărească această cartea „Primește înălțimea ca să primești fericirea”, Filofteia Ciocia și-a economisit pensia timp de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

„Este o carte mai mult cu poezii religioase. Dar nici n-am spus copiilor, nici corector nu am avut la carte. Am vrut să le fac o surpriză. Am sunat o editură, la Ploiești.

Titlul cărții nu-l știam și mă chinuiam. Mă gândeam să fac o sinteză dintr-o poezie sau să pun o frază.”, a povestit mama actorului.

Filofteia Ciocia și-a publicat volumul de versuri în anul 2011. Cartea a fost tipărită în 500 de exemplare, pe care a decis să le ofere în dar prietenilor și apropiaților.

ADVERTISEMENT