Ionuț Dolănescu a făcut pasul spre politică. În ce partid s-a înscris: ”A fost întotdeauna om de stânga”

Adrian Baciu   
în HotNews
28/06/2020, 10:16
Ionuț Dolănescu a făcut pasul spre politică. În ce partid s-a înscris: ”A fost întotdeauna om de stânga”
Ionuț Dolănescu a făcut pasul spre politică. În ce partid s-a înscris: ”A fost întotdeauna om de stânga”. Sursa foto: Facebook

Ionuț Dolănescu a intrat în politică. Artistul a devenit membru în cel mai important partid din Parlamentul României.

Interpretul de muzică populară s-a înscris în PSD. Anunțul a fost făcut de liderul organizației social-democrate Dâmboviţa, Corneliu Ștefan.

Încă nu se știe dacă Dolănescu va juca un rol activ în următoarele alegeri, însă are în plan o serie de proiecte culturale.

Ionuț Dolănescu intră în politică și se înscrie în PSD

La fel ca regretatul său tată, Ion Dolănescu, și Ionuț Dolănescu o ia pe urmele politicii și intră într-un important partid din România.

Recent, acesta s-ar fi înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, pe pagina sa de Facebook.

”Ionuț Dolănescu întotdeauna a fost un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru județul Dâmbovița”, a scris Corneliu Ștefan.

În ceea ce privește alegerile locale, liderul social-democrat din Dâmbovița a spus că încă nu s-a discutat cu Dolănescu despre acest pas: ”Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred că Ionuț Dolănescu este un brand național”, a precizat liderul PSD Dâmboviţa.

Tatăl lui Ionuț Dolănescu a fost deputat în Parlamentul României

Ion Dolănescu, tatăl lui Ionuț, a fost activ în politica internă, fiind ales deputat în legislatura 2000-2004, în județul Ilfov, pe listele partidului PRM.

În ceea ce-l privește, Ionuț Dolănescu a terminat Liceul de Muzică Dinu Lipatti, a absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu din București și Conservatorul Serghei Rahmaninov din Paris.

Ionuț Dolănescu are reședința în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește împreună cu toată familia. În SUA, acesta deține mai multe proprietăți pe Coasta de Est.

Cu mai mulți ani în urmă, interpretul de muzică populară Ionuţ Dolănescu a mai cochetat cu politica și a decis să se înscrie în Partidul Verde în 2008.

Închide ×