Life

Ionuț Dolănescu, anunț despre Maria Ciobanu. De ce a rămas în America de sărbători

Ionuț Dolănescu a făcut un anunț despre mama sa, Maria Ciobanu. Artistul a explicat de ce interpreta de muzică populară a rămas în America în perioada sărbătorilor.
05.01.2022 | 13:58
Ionut Dolanescu anunt despre Maria Ciobanu De ce a ramas in America de sarbatori
Ionuț Dolănescu a explicat de ce Maria Ciobanu a rămas în America de sărbători. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu (49 de ani) a făcut un anunț despre mama sa, Maria Ciobanu (84 de ani). Artista a rămas în SUA de sărbători.

Fiul lui Ion Dolănescu și-a petrecut Anul Nou în România. Acesta a cântat într-un local unde sute de oameni s-au bucurat de muzica lui.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a explicat de ce mama sa a fost nevoită să rămână în America în perioada sărbătorilor de iarnă.

Ionuț Dolănescu, anunț despre Maria Ciobanu

Ionuț Dolănescu a făcut un anunț despre mama sa, Maria Ciobanu, pe care și-ar fi dorit să o aibă alături de sărbători.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară se află în America, acolo unde preferă să rămână iarna. Artista are bronșită, așa că se simte mai bine în Los Angeles datorită climei uscate.

Cântărețul a mai spus că Maria Ciobanu așteaptă cu nerăbdare să revină în România pentru a-și vedea nepoții, pe care îi iubește foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători. În perioada iernii preferă să stea acolo pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine climă de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii.

ADVERTISEMENT

Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai dea Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani.”,  a declarat artistul pentru Star Popular.

Cum și-a petrecut Ionuț Dolănescu sărbătorile

Ionuț Dolănescu a ales să-și petreacă Revelionul acasă, în România, într-o localitate din județul Dâmbovița, unde a cântat pentru sute de oameni în noaptea trecerii dintre ani.

Artistul este fericit că a reușit să vină în țara natală de data aceasta, după mulți ani în care a petrecut Anul Nou peste hotare.

„Toată luna decembrie am ținut-o în petreceri, am reușit să strângem peste o mie de oameni la restaurantul Los Hornos Madrid.

Vor urmă și alte spectacole pentru românii din diaspora, la Milano, Firenze, Roma, spoi în Spania unde sunt mulți români.

Am avut o petrecere foarte frumoasă la Târgoviște. A fost un Revelion pe cinste, sute de oameni s-au distrat până dimineață.

Mă bucur că, în sfârșit, după ani de zile, am reușit să fiu alături de familia mea de Revelion.”, a mai spus Ionuț Dolănescu pentru sursa citată.

Interpretul de muzică populară a declarat că nu se teme de pandemia de COVID-19. Artistul a fost solicitat să cânte pentru românii din vestul Europei.

„Nu mă tem și nu m-am temut niciodată. Nu cred în porcăria asta, în pandemia asta pe care vor să ne-o bage pe gât.

Unde am cântat eu nimeni nu s-a îmbolnăvit. Oamenii sunt fericiți, chiar sunt dornici de distracție.”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT