Life

Ionuț Dolănescu, dezvăluire despre mama sa, Maria Ciobanu. Ce are de gând să facă artista anul viitor: “E şi pe placul ei”

Ionuț Dolănescu a făcut o dezvăluire despre mama sa, Maria Ciobanu. Ce are de gând să facă interpreta de muzică populară anul viitor.
05.10.2022 | 10:52
Ionut Dolanescu dezvaluire despre mama sa Maria Ciobanu Ce are de gand sa faca artista anul viitor E si pe placul ei
ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu a făcut o dezvăluire despre mama sa, Maria Ciobanu, care a luat o decizie pentru anul viitor. Cântăreața vrea să revină în țară și în 2023.

Ionuț Dolănescu, dezvăluire despre Maria Ciobanu

Maria Ciobanu are 85 de ani, însă acest lucru nu o oprește din a veni din SUA în România, așa cum a dezvăluit Ionuț Dolănescu.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară vrea să vină și în anii următori în țara natală, în perioada verii, dacă starea sa de sănătate va fi bună.

“Mama e hotărâtă să vină și la anul în România, dacă starea sa de sănătate îi va permite să facă asta.

ADVERTISEMENT

Cred că modelul ultimilor doi ani, când mama a revenit de fiecare dată acasă, e și pe placul ei!”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru impact.ro.

Îndrăgita cântăreață preferă să vină în România în perioada august – septembrie. Artista se întoarce în SUA după a doua jumătate a lui septembrie, așa cum a procedat și anul acesta.

ADVERTISEMENT

Din 2019, Maria Ciobanu a decis să-și petreacă iernile în California, SUA, acolo unde sunt mai blânde. Artista suferă de o formă acută de astm, iar respirația îi este îngreunată în anumite condiții de climă.

La un moment dat, Maria Ciobanu a declarat că afecțiunea de care suferă a fost cauzată, cel mai probabil, de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

În plus, locuiește alături de fiica ei, Camelia, în SUA, așa că preferă să stea mai mult acolo.

Cu cinci ani în urmă, Maria Ciobanu a decis să se retragă din viața publică. De atunci, solista nu a mai urcat pe scenă, în ciuda faptului că publicul din România și-a dorit acest lucru. Cântăreața a revenit acasă în vara anului 2021.

În 2021, Maria Ciobanu și-a petrecut timpul la casa din zona Giulești a Capitalei. Anul acesta, artista a preferat să stea în compania rudelor soțului ei, Mircea Cîmpeanu, în zona Sibiului.

Maria Ciobanu s-a întors în România în august

Maria Ciobanu a revenit în România anul acesta, în august, iar Ionuț Dolănescu a declarat, pentru FANATIK, că este fericit că starea sa de sănătate este mult mai bună.

“Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele.

Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar. Are totuși 85 de ani…”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru FANATIK.

Imediat după ce a sosit în țară, Maria Ciobanu s-a grăbit să-și vadă nepoțeii, pe care îi iubește foarte mult.

ADVERTISEMENT
Tags: