News

Ionuț Dolănescu, schimbare de look! Și-a lăsat barbă și a adoptat atitudine de macho FOTO

02.04.2019 | 17:14

Ionuț Dolănescu a ajuns la 47 de ani și, recent, și-a făcut o schimbare de look. Fiul regretatului Ion Dolănescu a postat pe contul său de socializare o imagine în care apare cu barbă! Noua înfățișare a cântărețului de muzică populară a strâns numeroase aprecieri și comentarii pozitive.

Ionuț Dolănescu și-a lăsat barbă

Artisul a postat pe contul său de Facebook o imagine cu noul său look. Fotografia este făcută în Statele Unite ale Americii, conform descrierii postate de el. “Salutare prieteni!”, a scris acesta, alături de imagine, iar imediat reacțiile au început să curgă.

Fotografia a adunat peste 300 de aprecieri și zeci de comentarii în care prietenii săi virtuali îl complimentează. Printre cei care s-au declarat încântați de barba lui Ionuț Dolănescu se numără și cântăreața Veta Biriș, care i-a lăsat mesajul: ”Doamne, ce frumos ești! Îți stă bine să fii și actor de filme.”

Ionuț Dolănescu și-a lăsat barbă, iar prietenii săi au apreciat schimbarea

Ionuț Dolănescu trăiește în SUA alături de familia sa

Fiul lui Ion Dolănescu își petrece cea mai mare parte a timpului peste Ocean și vine în țară atunci când are concerte. El stă în Statele Unite ale Americii alături de soția sa, Doinița și de cei trei copii pe care îi au. Familia Dolănescu se simte foarte bine aici, după cum a mărturisit Ionuț într-un interviu.

”Jucăm tenis împreună, și aici ne potrivim. Ea a descoperit că-i place tenisul și joacă foarte bine pentru o doamnă. Câteodată, mă bate. Mă supăr, mă oftic, e mai ageră ca mine”, spunea cântărețul de muzică populară, într-un interviu acordat pentru Libertatea, în urmă cu ceva vreme.

Fratele lui Ionuț, Dragoș Dolănescu, locuiește și el pe continentul american, dar în Costa Rica, acolo unde a fost ales deputat. El locuia de ani de zile în țara din America Centrală, unde lucrase ca psiholog. Dragoș Dolănescu este căsătorit și are doi copii.