News

Ionuţ Dolănescu, viaţă de barosan pe tărâm american. Are casa gard în gard cu faimosul parc Walt Disney

Ionuţ Dolănescu e pasăre rară prin România, fiindcă, deşi are casă aici, petrece cea mai mare parte a anului în SUA, ţara de adopţie. Pe tărâm american, cântăreţul duce o viaţă de...
21.04.2017 | 09:12

Ionuţ Dolănescu e pasăre rară prin România, fiindcă, deşi are casă aici, petrece cea mai mare parte a anului în SUA, ţara de adopţie. Pe tărâm american, cântăreţul duce o viaţă de invidiat.

Ca şi mama lui, apreciata interpretă Maria Ciobanu, care s-a mutat alături de Camelia Filip, sora solistului, în Los Angeles, California, Ionuţ a fost convins de familia să investească într-o casă pe teritoriu american, pe care a dat circa 250.000 dolari.

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO     

“Îmi iubesc ţara nespus, însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opţiune mult bună. Este mai tot timpul cald, iar spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din lume, Walt Disney World”, spune Ionuţ, care e atât de mândru este de costumul popular românesc, încât se îmbracă în ie cu brâu la toate întâlnirile şi petrecerile românilor, inclusiv la slujbele bisericii ortodoxe din oraş!

Oricât ar fi de ocupat cu cariera – până la urmă, el aduce bani în casă şi asigură viaţa în lux a întregii familii -, Ionuţ e foarte atent cu educaţia celor mici. “Iancu este prea mic pentru cursuri, va împlini trei ani, însă Ioana Maria şi Vlad Ionuţ sunt înscrişi la şcoală, în Celebration, Orlando, să înveţe limba engleză şi să se familiarizeze cu sistemul de învăţământ american. Ei vin în ţară, în România, odată pe an, cu mine şi Doiniţa, pe perioada verii”, a povestit pentru Libertatea fiul preferat al regretatului Ion Dolănescu.

Locul unde a ales să-şi stabilească familia este de vis, Oceanul Atlantic fiind relativ aproape. “La o oră de mers cu maşina este Cocoa Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din Florida, unde mergem mai tot timpul. De asemenea, cosmodromul şi centrul spaţial de la Cape Canaveral. Locul ăsta este unul minunat, cu oameni frumoşi, unde trăieşti ca într-o vacanţă continuă, iar copiilor le prieşte asta. Avem şi prieteni români în zonă, şi o foarte frumoasa biserică ortodoxă”, a mai povestit solistul, care, la 45 de ani, nu a renunţat la sport şi, ca susţinător, este nelipsit la meciurile disputate acasă de echipa locală de hochei, Tampa Bay.

“Locul acesta te îmbie să faci mişcare, să te încarci mereu cu energie”, zice Ionuţ, care, în tinereţe, a locuit vreme de patru ani într-un alt loc unde avea plaja aproape: Sidney, Australia.