Life

Ionuț și Dragoș Dolănescu, citați la tribunal. Ce ce întâmplă cu averea regretatului Ion Dolănescu

Ionuț și Dragoș Dolănescu au îngropat securea trecutului și au împărțit averea regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu, însă acum sunt chemați în fața instanței.
14.02.2022 | 08:44
Ionut si Dragos Dolanescu citati la tribunal Ce ce intampla cu averea regretatului Ion Dolanescu
ADVERTISEMENT

Cei doi frați sunt citați la tribunal după ce două persoane din București au deschis un proces. Pârâții vor să obțină acte de proprietate pe un imobil din sectorul 5.

În momentul de față cererea a fost admisă de magistrați, urmând să se stabilească procedura și alte detalii. Este vorba de un proces de lungă durată care va avea nevoie de mai multe înfățișări.

ADVERTISEMENT

Ionuț și Dragoș Dolănescu ar putea pierde în instanță dreptul de proprietate, după ce în urmă cu ceva timp au câștigat un proces legat de un imobil din sectorul 2.

Ionuț și Dragoș Dolănescu, din nou în tribunal. Ce se întâmplă cu averea lui Ion Dolănescu

Miza pe care o au cei doi bucureșteni este reprezentată de o casă cu șase camere și un teren de 342 mp, Ionuț și Dragoș Dolănescu fiind co-proprietari în contractul de vânzare – cumpărare.

ADVERTISEMENT

„Admite în principiu cererea de partaj formulată de reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, în contradictoriu cu pârâţii (…) Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, (…) Dolănescu Ionuţ (…). Stabileşte bunurile supuse împărţelii ca fiind următoarele:

Dreptul de proprietate asupra terenului în suprafaţă de 342 mp şi construcţiei edificată pe acesta, din cărămidă, compusă din 6 camere, bucătărie, hol, 2 pivniţe, WC (curte), situate în sector 5, Bucureşti, menţionate în contractul de vânzare cumpărare. 

ADVERTISEMENT

Constată că au calitatea de coproprietari cu privire la bunurile supuse împărţelii, următoarele persoane, cu următoarele cote din dreptul de proprietate:

– reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, cu o cotă de 3/6 din masa partajabilă;

– pârâtul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu o cotă de 1/4 din masa partajabilă;

– pârâtul Dolănescu Ion, cu o cotă de 1/12 din masa partajabilă”, se arată în decizia magistraților, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ionuț și Dragoș Dolănescu au împărțit averea. Cu ce a rămas fiecare

Ionuț și Dragoș Dolănescu au reușit după ani lungi și lupte prin tribunale să ajungă la un consens și să împartă averea rămasă după moartea tatălui lor, cântărețul de muzică populară Ion Dolănescu.

O mare parte din moștenirea lăsată de regretatul solist a ajuns în posesia fiului cel mare. Cei doi frați au împărțit imobilul din Sinaia și câteva terenuri, dar și drepturile de autor.

De asemenea, o vreme lungă a fost disputată și vila din strada Caimatei, care se ridică la peste 400.000 de euro, moștenirea totală fiind evaluată la aproximativ un milion de euro.

ADVERTISEMENT