Sport

Ionuț Gurău a cedat în fața presiunii! După ce a apărat senzațional, a „îngropat-o” pe FC U Craiova la meciul decisiv cu Sepsi. Prima reacție a portarului. Update

Ionuț Gurău a cedat în fața presiunii și după ce a avut meciuri în care a apărat senzațional, acesta a „îngropat-o” pe FC U Craiova în duelul decisiv cu Sepsi.
17.03.2023 | 00:14
Ionut Gurau a cedat in fata presiunii Dupa ce a aparat senzational a ingropato pe FC U Craiova la meciul decisiv cu Sepsi Prima reactie a portarului Update
Ionuț Gurău, gafe în meciul decisiv al lui FC U Craiova cu Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-03-2023
22:20

Gurău își reproșează eroarea de la golul doi marcat de Sepsi

Portarul formației FC U Craiova, Ionuț Gurău, s-a arătat dezamăgit de înfrângerea usturătoare din meciul cu Sepsi, scor 0-4, și ratarea calificării în play-off.

”Nu a fost frică. Toată echipa, nu am fost în stare să legăm o pasă. Îmi reproşez că puteam să fac mai multe la golul doi. A fost un meci care per total nu a fost ok. Am crezut până la final, dar asta este.

Un meci pierdut. Am dat cu piciorul la munca pe care am depus-o din noiembrie, decembrie. Astăzi nu a fost ziua noastră. Cei de la Sepsi au venit încă de la început determinați, devotați, câini au venit. După primele 5 minute am zis că trebuie să facem ceva. Așa ne-am dorit și noi să fim.

Patronul venit în vestiar la pauză, ne-a încurajat. Nu am avut o atitudine pozitivă, așa cum am vorbit la început. Calificarea nu a fost pierdută astăzi. Au fost acele puncte pierdute cu Hermannstadt, Chindia… Trebuie să ne revenim și ne focusăm pe câștigarea play-out-ului și pe câștigarea Cupei României”, a declarat Gurău.

Mai exact, în minutul 16, Mihai Bălașa a trimis un șut, care părea că se va duce pe lângă poartă, însă Ionuț Gurău a respins mingea în propria poartă, iar covăsnenii și-au mărit avantajul, după un start perfect de meci.

Ionuț Gurău, gafe în meciul decisiv al lui FC U Craiova cu Sepsi

Confruntarea decisivă pentru intrarea în play-off dintre FC U Craiova și Sepsi a fost copleșitoare pentru Ionuț Gurău, iar portarul oltenilor a gafat la golurile covăsnenilor. Mai întâi, acesta a respins greșit o centrarea a lui Dimitrov, iar mingea a ajuns la Păun, care a înscris cu poarta goală.

ADVERTISEMENT

Al doilea gol a venit în urma unei erori mult mai mari, Mihai Bălașa trimițând un șut, care s-ar fi dus pe lângă poartă, însă Ionuț Gurău și-a trimis mingea în propria poartă, spre suprinderea colegilor săi.

Ionuț Gurău a devenit portarul titular al lui FC U Craiova, după ce Robert Popa a avut mai multe dispute cu șefii clubului, Adrian Mititelu Jr. vorbind în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația tânărului portar.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Ionuț Gurău îl făcuse uitat pe Robert Popa

Deși Robert Popa a fost unul dintre jucătorii de bază a lui FC U Craiova, în urma disputei dintre el și conducere, Ionuț Gurău i-a luat locul și până la prima repriză a meciului decisiv cu Sepsi, evoluțiile sale îl făcuseră uitat pe colegul său, care este rezervă la duelul de la Sfântu Gheorghe.

În actualul sezon din SuperLiga 1, Ionuț Gurău a jucat 11 meciuri, primind 6 goluri și având nu mai puțin de 5 meciuri fără gol primind, ieșind de multe ori în evidență pentru paradele sale spectaculoase.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Ionuț Gurău a jucat pentru: Farul Constanța, Gloria Buzău, Daco-Getica, Unirea Slobozia și FC U Craiova. Portarul oltenilor nu a jucat pentru nicio națională a României.

„Nu pot să concep că acest meci îl putem pierde la comisii. Mai ales când am aflat că este neregulamentar. Eu nici înainte, vă spun sincer, nu concepeam așa ceva.

ADVERTISEMENT

Dar acum, când văd că este neregulamentar, sunt convins sută la sută că se va lua decizia de rejucare a meciului”, spunea Ionuț Gurău înaintea deciziei de rejucare a meciului dintre Sepsi și FC U Craiova.

  • 23 de ani are Ionuț Gurău
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Gurău, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT