Fotbal intern

Edi Iordănescu și-a adus fundaș ex-FCSB. Îl ia Becali pe Iulian Cristea după FCSB-Craiova? EXCLUSIV

24.02.2019 | 14:51
Edi Iordanescu sia adus fundas exFCSB Il ia Becali pe Iulian Cristea dupa FCSBCraiova EXCLUSIV

Gaz Metan Mediaș a reușit să transfere fundaș central cu o zi înainte de terminarea perioadei de transferuri. Edi Iordănescu l-a convins pe Ionuț Larie să semneze cu ardelenii, fostul jucător al celor de la FCSB fiind liber de contract după despărțirea de Tobol Kostanay.

În aceste condiții, ținând cont de faptul că mercato în Liga 1 Betano se termină luni, 25 februarie, la miezul nopții, sunt șanse ca Mediașul să-i dea drumul încă de acum lui Iulian Cristea la FCSB. Bineînțeles, dacă și Gigi Becali mai menține oferta pentru Cristea.

Ionuț Larie a semnat cu Gaz Metan Mediaș! Acum trei săptămâni a fost refuzat de Gigi Becali

Ionuț Larie a jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, el venind de la CFR Cluj, liber de contract. Interesant este că în ultimul meci la CFR, înainte de a se prezenta la FCSB, Larie a făcut penalty în Viitorul – CFR 1-0, lovitura din care Hagi a luat campionatul iar viitoarea echipă a fundașului, FCSB, rata titlul!

Ionuț Larie a semnat cu Gaz Metan Mediaș. Vine Iulian Cristea la FCSB
Ionuț Larie (dreapta) nu a fost titular la FCSB, dar și-a făcut treaba când s-a apelat la el

Larie nu a stat decât un sezon la roș-albaștri, a plecat vara trecută în Kazahstan, la Tobol Kostanay, dar pe 31 ianuarie, în acest an, a reziliat cu kazahii. La doar câteva zile după ce a rămas liber de contract, Larie a fost propus la FCSB, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK, dar a fost refuzat de Gigi Becali. Se întâmpla după primul meci al anului pentru roș-albaștri, 1-1 la Dunărea Călărași, în urma căruia patronul i-a criticat virulent pe Planic și Bălașa, anunțând că aduce alți stoperi.

25 februarie, ultima șansă pentru Iulian Cristea de a veni acum la FCSB

Ionuț Larie nu s-a reîntors la FCSB, iar acum a ajuns la Gaz Metan Mediaș, dorit foarte mult de tehnicianul Edi Iordănescu. Sosirea pe ultima sută de metri a lui Larie îi oferă încă o șansă lui Iulian Cristea să plece acum la FCSB, cu care a semnat din sezonul viitor când termină angajamentul cu Gazul.

Ionuț Larie a semnat cu Gaz Metan Mediaș. Vine Iulian Cristea la FCSB
Dacă vine acum la FCSB, Iulian Cristea are șansa de a se mai întâlni pe teren cu Omrani de la CFR Cluj

Gigi Becali nu a dat semne în ultimele zile că ar mai fi interesat de Iulian Cristea, declarând că oferă acum doar 50.000 de euro pentru ca fundașul să fie lăsat să vină la București. La un moment dat, Becali urcase prețul la 150.000 de euro, dar cu fiecare săptămână care trecea a mai scăzut câte 50.000, profitând și de faptul că Mediașul a ratat play-off-ul.

  • 500.000 de euro este valoarea actuală a lui Ionuț Larie, fundașul de 32 de ani valorând 1,2 milioane acum 4 ani când juca la CFR
  • 25 de ani împlinește Iulian Cristea pe 17 august 2019, el fiind cotat la 750.000 de euro