Sport

Ionuț Larie, declaraţie hazlie: ”E presiune mare! Reprezentăm întreaga Dobroge!”

Farul Constanța a suferit primul eșec din noul campionat. Dobrogenii au pierdut pe terenul campioanei la singura gafă a portarului Aioani. Ionuț Larie a oferit declarație serii.
14.08.2021 | 00:19
Ionut Larie declaratie hazlie E presiune mare Reprezentam intreaga Dobroge
ADVERTISEMENT

Parcursul foarte bun al Farului din primele patru meciuri a fost umbrit de gafa lui Aioani din meciul cu CFR Cluj. Portarul dobrogenilor a scăpat o minge în față și a pecetluit soarta partidei, 0-1.

În repriza a doua jucătorii lui Cătălin Anghel, înlocuitorul antrenorului Gică Hagi, suspendat, au fost mai incisivi, dar Ganea a ratat incredibil în minutele adiționale și Farul a pierdut primul meci din noua stagiune.

ADVERTISEMENT

Ionuț Larie crede că Farul a pierdut datorită presiunii noului brand

Apărătorul Farului, Ionuț Larie a fost dezarmant de sincer la finalul partidei cu CFR, 0-1. Experimentatul fundaș crede că echipa nu merita să piardă, dar pune eșecul pe seama presiunii, pentru că reprezintă un brand al fotbalului românesc.

”A venit prima înfrângere, din păcate pe un fond nemeritat, cred că meritam să pierdem cu Sepsi, dar nu azi. Asta se întâmplă când ai ocazii și nu le fructifici.

ADVERTISEMENT

Azi am făcut un meci mai bun decât etapa trecută, suntem în creștere și vom încerca să câștigăm cu Dinamo. E o înfrângere dureroasă.

E o presiune mai mare acum pentru acum reprezentăm întreaga Dobroge, e un club mult mai mare decât a fost Viitorul, este un proiect frumos și sper să mai joc câțiva ani să prind și noul stadion”, a spus Larie la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

George Ganea și-a trecut în cont o ratare monumentală în minutul 90+4. S-a trezit cu mingea la picior, dar a ratat complet execuția. Atacantul crede că echipa lui a fost privată de un penalty.

”A fost fault la duelul meu cu Bălrădean, dar dacă arbitrul nu a văzut, nu e treaba mea. Mie mi s-a părut fault, Bălgrădean a intrat direct în mine.

ADVERTISEMENT

Trebuia să marchez la ultima fază, dacă o făceam mergeam cu un punct de aici. Nu am nicio scuză, din astfel de faze nu se ratează”, a adăugat Ganea.

Cătălin Anghel așteaptă analiza lui Gică Hagi

La Cluj-Napoca, Farul a fost condusă de pe margine de Cătălin Anghel. Antrenorul Gică Hagi a fost suspendat după ce a fost eliminat la finalul partidei din etapa anterioară, cu Sepsi. Anghel știe foarte bine cauzele rezultatului de pe arena ”Dr Constantin Rădulescu”.

”Acesta e fotbalul, câteodată marchezi și câștigi meciul sau scoți un punct. În seara asta nu a făcut-o deși am avut două ocazii mari. În partea a doua am pus mai multe probleme, trebuia să avem mai multă răbdare, dar ne-a lipsit golul.

Este dezamăgitor pentru că noi suntem obișnuiți să nu conteze cu cine jucăm, vrem să câștigăm meciul și vrem să ne impunem jocul, să ne creăm ocazii și să marcăm.

O să analizăm acest meci să vedem ce am făcut bine și ce nu, ce trebuie să schimbăm , apoi o să ne gândim și la Dinamo”, a spus Cătălin Anghel.

ADVERTISEMENT