Larie, cerut împrumut în Liga 1! Răspunsul fundaşului de la FCSB

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
28/01/2018, 12:34
Larie, cerut împrumut în Liga 1! Răspunsul fundaşului de la FCSB

Aducerea lui Valerică Găman a creat o concurenţă şi mai mare în centrul apărării roş-albaştrilor. Astfel, Ionuţ Larie, fotbalistul care a fost prima rezervă a cuplului Mihai Bălaşa – Bogdan Planic în stagiunea de vară-toamnă, a devenit a patra opţiune pentru Nicolae Dică. Sau a cincea, dacă îl socotim şi pe portughezul Artur Jorge. 

Astfel, a apărut şi prima ofertă pe numele său. Larie este dorit insistent de Concordia Chiajna, iar formaţia care se luptă pentru evitarea retrogradării din Liga 1 Betano a înaintat o propunere celor de la FCSB pentru un împrumut pe şase luni. Roş-albaştrii au fost de acord, însă s-au lovit de refuzul lui Larie! 

Ionuţ Larie vrea doar în străinătate

FANATIK.RO a aflat că fundaşul de 31 de ani, adus în vara trecută de la CFR Cluj, le-a transmis oficialilor roş-albaştri că nu e interesat de un împrumut la o formaţie din subsolul clasamentului LIgii 1 şi că ar prefera să plece în străinătate. Larie are şanse minime de a mai prinde primul 11 al lui Dică în play-off, mai ales că portughezul Artur Jorge ca fi păstrat până la finele sezonului, când îi expiră împrumutul de la Braga. 

În această iarnă, oficilii FCSB s-au mai lovit de refuzurile jucătorilor de a fi împrumutaţi la echipe care se luptă la retrogradare. Vlad Achim, Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar nu au dorit să joace pentru Juventus Bucureşti, echipă care se înţelelese cu FCSB pentru aducerea acestora. Achim s-a înţeles cu FC Botoşani, în timp ce Pleaşcă şi Benzar au ajuns la Voluntari. 

 

Închide ×