Ce se întâmplă cu selecţionerul Contra după decizia lui Lupescu!

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/02/2018, 11:23
Ce se întâmplă cu selecţionerul Contra după decizia lui Lupescu!

Ionuţ Lupescu a luat decizia să candideze la funcţia de preşedinte FRF – VEZI DETALII AICI. Fostul internaţional se va lupta cu Răzvan Burleanu, actualul şef al fotbalului românesc. După ce şi-a anunţat candidatura, “Kaiserul” a vorbit despre situaţia lui Cosmin Contra.

Fostul oficial UEFA a anunţat că actualul selecţioner al echipei naţionale nu are de ce să se teamă. Lupescu a susţinut că selecţionerul tricolorilor este angrenat în proiectul Ligii Naţiunilor şi că a fost pus în funcţie de scurt timp.

Ionuţ Lupescu şi Cosmin Contra, colegi la Dinamo şi la naţională

De ce să aibă emoţii Cosmin Contra? Abia a fost numit selecţionerul federaţiei. Are un proiect acum cu Liga Naţiunilor, trebuie lăsat să lucreze”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru PRO X, la scurt timp după ce a anunţat că va candida.

Ionuţ Lupescu şi Cosmin Contra au fost colegi la Dinamo în sezonul 1998-99, dar şi la echipa naţională a României în perioada 1996-2000. Cei doi au făcut parte din lotul tricolorilor pentru Campionatul European din 2000.

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.