Ce se întâmplă cu selecţionerul Contra după decizia lui Lupescu!

ionut lupescu, frf, cosmin contra

Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura la postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Fostul internaţional român a vorbit despre situaţia lui Cosmin Contra.

Ionuţ Lupescu a luat decizia să candideze la funcţia de preşedinte FRF - VEZI DETALII AICI. Fostul internaţional se va lupta cu Răzvan Burleanu, actualul şef al fotbalului românesc. După ce şi-a anunţat candidatura, "Kaiserul" a vorbit despre situaţia lui Cosmin Contra.

Fostul oficial UEFA a anunţat că actualul selecţioner al echipei naţionale nu are de ce să se teamă. Lupescu a susţinut că selecţionerul tricolorilor este angrenat în proiectul Ligii Naţiunilor şi că a fost pus în funcţie de scurt timp.

Ionuţ Lupescu şi Cosmin Contra, colegi la Dinamo şi la naţională

"De ce să aibă emoţii Cosmin Contra? Abia a fost numit selecţionerul federaţiei. Are un proiect acum cu Liga Naţiunilor, trebuie lăsat să lucreze", a declarat Ionuţ Lupescu pentru PRO X, la scurt timp după ce a anunţat că va candida.

Ionuţ Lupescu şi Cosmin Contra au fost colegi la Dinamo în sezonul 1998-99, dar şi la echipa naţională a României în perioada 1996-2000. Cei doi au făcut parte din lotul tricolorilor pentru Campionatul European din 2000.

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob