Primele contre între Burleanu şi Lupescu. “Vorbeşte fără să ştie!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
11/02/2018, 22:03
Primele contre între Burleanu şi Lupescu. “Vorbeşte fără să ştie!”

Răzvan Burleanu a vorbit despre candidatura lui Ionuţ Lupescu la şefia FRF, deşi a vut să pară că nu îi este deloc teamă de fostul mare internaţional. “Nu îmi este deloc teamă de  Ionuţ Lupescu. De ce să îmi fie teamă? Se pare că el nu mai avea o poziţie aşa confortabilă şi de mare viitor la UEFA. El acum este chief executive, nu este director. Ori el către acest post tindea”, a spus Burleanu.

Declaraţia respectivă nu i-a căzut deloc bine lui Ionuţ Lupescu, iar fostul mare internaţional l-a contrat imediat pe actualul şef de la FRF. “Îmi pare rău că preşedintele FRF nu cunoaşte structura de la UEFA şi vorbeşte fără să ştie anumite lucruri. Poate din această cauză fotbalul românesc este în situaţia asta. Am primti multe telefoane şi mesaje şi am decis până la urmă să intru în această luptă“, a spus Lupescu.

“Fiecare adversar trebuie respectat!”

Ionuţ Lupescu a vorbit şi despre adversarii pe care o să îi întâlnească în lupta pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal. “N-a fost o decizie uşoară, făceam ceea ce făceam în cea mai frumoasă organizaţie din lume. Dar avem datoria de a reda din nou valorile fotbalului românesc. Va fi o muncă titanică, dar îmi plac provocările.

În viaţa mea am reuşit să trec peste provocări. Sper să pot să conving oamenii în ceea ce priveşte ce vreau să fac.Toţi adversarii sunt redutabili. Deocamdată nu ştiu cine va candida. Va trebui să ne depunem dosarele până la începutul lui aprilie, dar fiecare candidat trebuie respectat“, a declarat Lupescu, la TV Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.