Lupescu a început "războiul": "Burleanu aruncă doar fumigene!"

Ionut Lupescu, FRF, Razvan Burleanu

Răzvan Burleanu e criticat de Ionuţ Lupescu. "Kaiserul" afirmă că cifrele avansate de actualul şef al FRF nu sunt susţinute de realitate

Ionuţ Lupescu a declanşat campania electorală pentru alegerile din 18 aprilie. "Kaiserul" a încheiat socotelile cu UEFA, unde era şeful Comisiei Tehnice, şi acum de "liber de contract" pentru a ataca şefia FRF. Lupescu a vorbit despre dorinţa oamenilor din fotbalul românesc de a schimba administraţia Burleanu. 

"Eu mă bucur că Generaţia de Aur mă susţine, e foarte important, chiar dacă cei mai mulţi dintre ei nu votează. Totuşi, votează Gică Hagi şi asta contează. Eu nu prea am ce să comentez despre actualul preşedinte (n.r. Răzvan Burleanu), astea sunt fumigene pentru mine. Am venit pentru că oamenii din Adunerea Generală mi-au cerut să iau această decizie, să schimbăm ceva în fotbalul românesc şi ştiu că voi discuta cu toţi votanţii", a spus Lupescu în Adevărul. 

Ionuţ Lupescu susţine că Burleanu minte în legătură cu numărul de voturi!

Lupescu a comentat şi declaraţiile lui Burleanu, care susţine că are deja adeziunea unui număr impresionant de votanţi. "Kaiserul" contestă cifrele avansate de actualul şef al Federaţiei. 

"La alegeri vor vota în jur de 260 de oameni. Dacă ar trebui să ne luăm acum după declaraţii, după ce declar eu şi ceilaţi candidaţi, ies peste 350 de votanţi, deci cifrele nu se pupă. Repet, actualul preşedinte aruncă fumigene", a fost declaraţia lui Lupescu.