Lupescu, atac la Burleanu: “4 selecţioneri în 4 ani, lipsă de pricepere”

Eduard Popa    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
14/02/2018, 19:39
Lupescu, atac la Burleanu: “4 selecţioneri în 4 ani, lipsă de pricepere”

Ionuţ Lupescu a intrat în lupta pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Fostul internaţional român se va lupta cu Răzvan Burleanu, actualul preşedinte FRF. Intrat deja în campanie, “Kaiserul” a vorbit despre situaţia echipei naţionale.

“Când ai patru selecţioneri în patru ani e lipsă de continuitate, de pricepere. Asta înseamnă şi un management defectuos. În mandatul meu am avut doi selecţioneri în şase ani. Eu nu pot fi împotriva străinilor, pentru că jumătate din viaţa mea am jucat acolo, dar eu cred că acolo trebuie să fie un antrenor român. Cred cu tărie că acolo poate fi un selecţioner român fără probleme. Dai în propria ta şcoală de antrenori”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

Ionuţ Lupescu a vorbit cu Christoph Daum

Ionuţ Lupescu a vorbit şi despre Christoph Daum, fostul selecţioner al echipei naţionale. Fostul dinamovist a declarat că antrenorul neamţ a fost omul neportrivit pentru selecţionată, mai ales în condiţiile în care a fost prima lui experienţă la cârma unei naţionale.

“Eu nu am ceva cu Christopher Daum, am vorbit cu el când a fost ales i-am prezentat cum e fotbalul românesc. Eu cred că Daum doar a fost omul nepotrivit la momentul nepotrivit. A fost prima lui experienţă ca selecţioner. Puteţi să-i întrebaţi pe Mircea Lucescu sau pe Contra care se plictisesc la naţionale”, a mai precizat Ionuţ Lupescu.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.