Fotbal intern

Ionuț Lupescu, decizie radicală după ce a pierdut alegerile de la FRF: ”Nu mă mai întorc niciodată”

18.12.2019 | 21:22
Ionut Lupescu decizie radicala dupa ce a pierdut alegerile de la FRF Nu ma mai intorc niciodata
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionuț Lupescu a luat o decizie radicală după ce a pierdut alegerile pentru președinția FRF în 2018 în fața lui Răzvan Burleanu.

Ionuț Lupescu, decizie radicală după ce a pierdut alegerile de la FRF: ”De ce să vin? Să mă înjure și să mă trădeze?”

”Niciodată nu mă întorc! Gata! Am oferit o dată ajutorul, dar dacă nu s-a vrut, nu mai vin. Ajunge! De ce să vin? Să mă înjure și să mă trădeze?”, este decizia luată de Ionuț Lupescu după ce a pierdut alegerile de la FRF.

ADVERTISEMENT

”Burleanu? Nu știu și nu vreau să discut. Nu mă interesează. Sper să facă treabă, dar văd că nu apare nimic de nicăieri. Important este să ne calificăm la acest European. Fără falsă modestie, eu și Mircea Sandu am încercat să aducem acest Euro la București”, a declarat fostul internațional.

”Am avut o contribuție la câștigarea organizării Euro 2020”

”Deci ar fi păcat să nu jucăm aici. Am avut o contribuție la câștigarea organizării, normal. Era normal să ajutăm. Era normal să mă duc peste Michel Platini să jucăm și la București, să-l bat la cap. Nu era păcat?”, a spus Lupescu la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Avem 4 finale aici. Sunt foarte mulți români care merg la meciuri prin toată lumea. Mulți îmi cer bilete, când pot să-i ajut o fac. De ce să călătorești când ai totul la București și poți să vezi un Euro? O să fie un eveniment deosebit”, a afirmat Ionuț Lupescu.

”Avem un buget mic în sport și e o rușine”

”Nu mi-a promis nimic Dragnea! Eu am vorbit cu toți liderii policiti atunci. De la PNL, PSD și UDMR! M-am întâlnit cu toți șefii de partide și le-am spus ce vreau și ce ar putea face ei”, a precizat fostul internațional.

ADVERTISEMENT

”Un lucru foarte important este legea sportului. Trebuie schimbată și nu este nicio rușine dacă ne uităm la unguri și vedem ce fac ei pentru sport. De 30 de ani la noi bugetul ministerului se taie și rămân din ce în ce mai puțini bani. Avem un buget mic în sport și e o rușine”, a comentat Lupescu.

”Noi ne îndepărtăm de fotbalul adevărat”

”Când trăiești în afara României vezi lucrurile altfel. Noi ne îndepărtăm de fotbalul adevărat. Se vede foarte clar… Din 2021 vom avea o a treia competiție. Va fi greu pentru o echipă românească să mai ajungă în Champions League. Dacă nu te organizezi nu mai ai nicio șansă”, a încheiat Lupescu.

ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu a pierdut alegerile pentru președinția FRF în fața lui Răzvan Burleanu. Fostul internațional a primit doar 78 de voturi, în timp ce contracandidatul său a fost votat de 168 de membri ai Adunării Generale.

ADVERTISEMENT