Sport

Ionuţ Lupescu, după înfrângerea României în Muntenegru: “Nu mă mai interesează! Să răspundă cei care sunt acum, care se pricep!”. Exclusiv

Ionuţ Lupescu a fost ultimul adversar redutabil al lui Răzvan Burleanu pentru alegerile FRF, în 2018. Fostul internaţional susţine că acum este momentul în care cei care conduc fotbalul românesc trebuie să răspundă.
05.06.2022 | 17:35
Ionut Lupescu dupa infrangerea Romaniei in Muntenegru Nu ma mai intereseaza Sa raspunda cei care sunt acum care se pricep Exclusiv
Ionuţ Lupescu, alături de Mircea Lucescu şi Cristi Balaj la alegerile FRF. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a avut o prestaţie dezamăgitoare în primul meci din Liga Naţiunilor, cu Muntenegru. “Tricolorii” au pierdut cu 0-2 la finalul unui joc în care singurul şut pe poarta adversă a venit în prelungirile meciului.

Ionuţ Lupescu, după înfrângerea României în Muntenegru: “Normal că nu mă aşteptam”

Ionuţ Lupescu a fost ultimul adversar redutabil al lui Răzvan Burleanu la alegerile FRF. Se întâmpla în urmă cu 4 ani când actualul preşedinte l-a învins pe Lupescu în primul tur şi obţinea al doilea mandat.

ADVERTISEMENT

Fostul internaţional al României susţine că nu a văzut meciul cu Muntenegru, precizând că rezultatul este dezamăgitor, dar că de acest lucru ar trebui să răspundă cei care conduc Federaţia:

“Nu am văzut meciul, dar normal că nu mă aşteptam. Aşa ar trebui, să nu ne bată astfel de echipe, dar, oricum este dezamăgitor rezultatul. 

ADVERTISEMENT

“Să răspundă cei care sunt acum, care se pricep”

La vremea respectivă am fost (n.r. interesat de reforma fotbalului românesc), dar acum nu mă mai interesează. Să răspundă cei care sunt acum, care se pricep.

Pe Edi Iordănescu nu îl ştiu ca antrenor. Îl cunosc foarte puţin ca persoană, dar şi ca antrenor. Despre cât ar trebui lăsat un selecţioner în funcţie, întrebaţi-i pe cei de la Federaţie care se pricep”, a spus Lupescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Lupescu, învins de Răzvan Burleanu la şefia FRF în 2018: “Deși nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”

Ionuţ Lupescu a bifat 76 de selecţii în naţionala României, pentru care a evoluat între 1988 şi 2000. În anul 2018, a intrat în cursa pentru alegerile pentru Federaţia Română de Fotbal.

Deşi se anunţa o cursă strânsă între Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF s-a impus de o manieră categorică, încă din primul tur al alegerilor, iar apoi a savurat victoria cu un discurs avântat: “Deși nu a fost chiar un fleac, i-am ciuruit”.

ADVERTISEMENT

România mai are de disputat trei meciuri în următoarele nouă zile. Marţi, de la 21:45, “tricolorii” vor evolua în Bosnia, iar apoi vor urma două meciuri pe teren propriu: cu Finlanda şi returul cu Muntenegru.


(P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,59 este cota pentru „PSFX” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT